DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Mercedes-Benz E-osztály 2017 - Fapados

Nem véletlen, hogy kétféle belsőről kaptunk korábban kémfotókat, tényleg lesz az új E-osztályból fapados verzió. Pontosabban, az alapváltozat analóg műszerekkel és kisebb központi kijelzővel kerül a kereskedésekbe!

mercedeseclassbelsofapad



forrás: fünf komma sechs

„Az új E-osztály belső terével új értelmezést adunk a modern luxus koncepciójának. Egy tágas és intelligens utasteret terveztünk” - mondta el Hartmut Sinkwitz, a belső dizájnért felelős részleg vezetője. És tényleg, az új E-osztály komfort-orientált, luxushangulatú utasterében igazi látványosság a két óriási központi kijelző, amelyek egyenként 31,2 cm (12,3 col) átmérőjűek és 1920 x 720 pixel felbontásúak. A műszerfal központi elemét képező két, egymáshoz illesztett képernyő vizuálisan szélesvásznú hatást kelt, és hangsúlyosan hozzájárul az új E-osztály horizontális belső kialakításához.

mercedeseclassbelsofapad01

Igen ám, de lesz belőle fapados verzió, melyben hiába keressük a fentebb említett berendezéseket, helyükre analóg műszerek, valamint egy 7 és egy 8,4 colos kijelző került. Önmagukban ezekkel sem lenne semmi probléma, csak hát az dizájnon nem változtattak, így az alapmodell kialakítása meglehetősen érdekesen mutat. Reméljük, hogy a leendő vásárlók többsége nem ezt választja majd…

mercedeseclassbelsofapad02

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: