DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Raikkönen hátfájása pletykára adott okot

Nem meglepő, hogy Kimi Raikkönen hátfájásáról és 13. rajthelyéről hallva a paddockban sokan máris összeesküvés-elméleteket gyártottak.

Miután bejelentették, hogy Kimi Raikkönen a Lotust elhagyva jövőre már a Ferrari csapat pilótája lesz, a 2007-es finn bajnok a Szingapúri Nagydíjat megelőzően élesen bírálta a Lotus istállót, a csapattól való távozás okaként azt megjelölve, hogy a Lotus nem fizette még ki őt. Ezt követően Raikkönen titokzatos és 13. rajthelyét sokan azzal magyarázzák, hogy már nem igazán szeretne a Lotusnál vezetni az idei szezonban.

"Talán ki kellene tömni az ülését némi pénzzel" - élcelődtek a finn bajnokon a paddockban.

Mások szerint azonban Raikkönen valóban fájdalmakkal küzd, ami a német Bild am Sonntag és az Autosport szerint még egy 2001-es a Magny Cours-i pályán elszenvedett tesztbaleset következményeként keseríti meg időnként az életét.



A német lap újságírói, Frank Schneider és Nicola Pohl azonban egy másik történetet is hallottak Szingapúrban. Eszerint Raikkönen egy alkoholmámoros estén sérült meg egy lépcsőn, ahol a hátára esett. A lapnak a Lotus csapat egyik embere is megerősítette, hogy "valóban volt egy baleset", ezt azonban részletesebben nem akarta taglalni.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: