DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Rali

Három kontinens, három DMACK dobogó

A DMACK fennállásának legsikeresebb hétvégéjét ünnepelte - az Egyesült Államokban David Higgins, a Rally EB-n futamon Ott Tanak nyert, míg a kínaiaknál Niall McShea végzett dobogón a cumbriai gumiabroncsokkal.

E sikereken fellendülve a cég bízik abban, hogy ezek után már csak pozitívumok jöhetnek, és egyre több sikert tudnak majd elkönyvelni a közeljövőben. Sőt, már a következő világbajnoki futamhoz, a finn megmérettetéshez nagy reményt fűznek, ugyanis Ott Tanak mellett Jari Ketomaa is DMACK gumikkal fogja teljesíteni a kilométereket.

 

"A DMACK rövid történelmében ez volt a legemlékezetesebb hétvégénk." - összegezte a vállalat igazgatója, Dick Cormack. "Nagyon örültünk Ott sikerének, hiszen több versenyzőnek is lehetősége volt a győzelemre, ám senki nem tudta megelőzni őt. David Higgins is a mi emberünk volt, aki szintén nem talált legyőzőre az amerikai kontinensen. Ezek az eredmények most bebizonyították számunkra, hogy a DMACK egy verseny- és életképes márka lehet az autóversenyzésben."
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: