DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Verstappent több csapat is kiszemelte?

Daniel Ricciardo szerint Max Verstappen, a korábbi Formula-1-es pilóta, Jos Verstappen fia, hamarosan a Formula-1-be kerülhet.

"Max megnyerte a Zandvoort Masterst?" - tette fel a kérdést az ausztrál Ricciardo a holland De Telegraaf újságnak nyilatkozva.

Ricciardo Max Verstappenre, a nagyra értékelt 16 éves junior pilótára gondolt és arra a Formula-3-as rendezvényre, amelyet két évtizeddel ezelőtt Max édesapja, Jos is megnyert.

Az ausztrál pilóta elmondta, lenyűgözte őt az a sima és versenyképes átmenet, amelyet az ifjabbik Verstappen a gokartról az együléses autóra váltásnál mutatott be.




A De Telegraaf szerint a holland fiatal több Formula-1-es csapat, így a Red Bull, McLaren és a Ferrari figyelmét is felkeltette.

"Nekem nem volt meg ez a választásom - a Red Bull megkeresett 2008-ban, szerződést ajánlottak és nagy örömmel írtam alá" - mondta. "De ha több lehetőséged van, ahogyan Max-nek, az mindig jó. A Ferrari, McLaren és a Red Bull élcsapatok, nagy költségvetéssel. Nehéz döntést kell Max-nek és édesapjának meghoznia, de nem hiszem, hogy rosszul kijöhetnének ebből a helyzetből. Habár én saját tapasztalatom alapján a Red Bullt ajánlanám."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: