Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 28. hétfő
Gokart

A HELL Kart pályán ismét a médiások küzdöttek

Második alkalommal rendezték meg a média gokart vándorkupát a miskolctapolcai Avalon Park HELL Kart pályáján. Számos sport- és egyéb újságíró képviseltette magát a gyorsasági gokart versenyen, ahol a versenyzés élményén túl értékes ajándékokért szálltak harcba a kollégák.

Kedden újra a média képviselői vették birtokba Európa egyik legmodernebb elektromos gokart pályáját, a miskolctapolcai HELL Kart pályát. A két rajtrácsnyi mezőny résztvevői nagyon izgalmas időmérőkön, majd döntőn vehettek részt.

2-hell kart media gokart bajnoksag-06

A mérlegelés és gokartok kezelésének bemutatása után mindenki elfoglalhatta helyét az azonos súlyra kiegyenlített gokartokban és megkezdhette az ismerkedést az 560 méter hosszú pályával és az elektromos kartokkal. Az 5 perces gyakorlást 8 perces időmérő futamok követték, amelyek alapján a döntőre kvalifikálták magukat a versenyzők.

Két nagyon izgalmas helyzetekkel teli rajtrácsos döntő futam várt az újságírókra. A „B” döntőt a bevezetem.eu kollégája, Székely Szabolcs nyerte. Az időmérőn kilenc legjobb időt futott versenyző az „A” döntőben indult és közülük dőlt el végül, hogy ki vihette haza a vándorkupát.

2-hell kart media gokart bajnoksag-01

A rajt után nagyon kiélezett küzdelem folyt a 2016-os győzelemért. Az izgalmas helyzetek után végül az Autó Magazin munkatársa Hamar Balázs bizonyult a leggyorsabbnak és ő vihette haza a vándorkupát. A második helyezett Sződy Szabolcs, a sportmenü.hu újságírója, míg a harmadik helyezett Aryee Claudia (Tücsi) a Hello Angyalok műsor egyik műsorvezetője lett.

„A” döntő versenyzői:

Hamar Balázs

Sződy Szabolcs

Aryee Claudia

Vámosi Péter

Nagy Norbert

Gál András 

Váczi Gergő

Radomszki Viktor

Boncz Elek

„B” döntő versenyzői:

Székely Szabolcs

Putnoki Zoltán

Gyetván Csaba

Laczkó Gábor

Vajtó László

Tóth Balázs

Tóth István

Balogh Tamás

Debreceni Dávid

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?