Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 19. péntek
F1

Fizess elő kedvezményesen az Autósport és Formula Magazinra!

Jól jár, aki most fizet elő egy évre az Autósport és Formula Magazinra: a kedvezményes csomag részeként egy F1-es falinaptárhoz is hozzájuthat!

Magyarország motorsportmagazinja, az Autósport és Formula Magazin havi rendszerességgel jelenik meg, benne a Formula-1, valamint a nemzetközi és hazai autósportélet híreivel, elemzésekkel, exkluzív anyagokkal és izgalmas fotókkal.

Az érdeklődőknek most különleges ajánlatunk van: az AFM éves előfizetéséhez nem csupán 20%-os kedvezményes áron jutnak hozzá, hanem még egy különleges, 2990 forint értékű Formula falinaptárat is ajándékba kapnak. Az F1-es témája 2018-as naptárban a nagydíjak időpontjai is szerepelnek, hogy birtokosa sose maradjon le a következő versenyről. Amint megérkezik az előfizetés összege, a naptárt azonnal postázzuk, az AFM pedig minden hónapban landol a postaládában.

Kedvezményes előfizetési lehetőségek:

Egy évre (11 szám) – 6990 Ft

Fél évre (6 szám) – 3790 Ft

Figyelem: falinaptár csak az éves előfizetés mellé jár! 

 

Befizetési lehetőségek:

OTP számlaszám: Beta Press Kft. 11734004-29904020

Rózsaszín postai utalvány: Beta Press Kft. 3531 Miskolc Thököly u. 18. 2/1

Elérhetőségeink, további információk:

levél: 3504 Miskolc Thököly u. 18. 2/1 | tel.: 46/505-490 | e-mail: elofizetes@formula.hu

Ajánlatunk a jelenleg még érvényben lévő előfizetések meghosszabbítására is vonatkozik! Ajándékot tartalmazó ajánlatunk csak a szerkesztőségnél rendelő előfizetőinknek szól! Az akció a készlet erejéig vagy a következő szám megjelenéséig érvényes! Ajánlatunk a postaköltséget tartalmazza!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?