DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Fizess elő kedvezményesen az Autósport és Formula Magazinra!

Jól jár, aki most fizet elő egy évre az Autósport és Formula Magazinra: a kedvezményes csomag részeként egy F1-es falinaptárhoz is hozzájuthat!

Magyarország motorsportmagazinja, az Autósport és Formula Magazin havi rendszerességgel jelenik meg, benne a Formula-1, valamint a nemzetközi és hazai autósportélet híreivel, elemzésekkel, exkluzív anyagokkal és izgalmas fotókkal.

Az érdeklődőknek most különleges ajánlatunk van: az AFM éves előfizetéséhez nem csupán 20%-os kedvezményes áron jutnak hozzá, hanem még egy különleges, 2990 forint értékű Formula falinaptárat is ajándékba kapnak. Az F1-es témája 2018-as naptárban a nagydíjak időpontjai is szerepelnek, hogy birtokosa sose maradjon le a következő versenyről. Amint megérkezik az előfizetés összege, a naptárt azonnal postázzuk, az AFM pedig minden hónapban landol a postaládában.



Kedvezményes előfizetési lehetőségek:

Egy évre (11 szám) – 6990 Ft

Fél évre (6 szám) – 3790 Ft

Figyelem: falinaptár csak az éves előfizetés mellé jár! 

 

Befizetési lehetőségek:

OTP számlaszám: Beta Press Kft. 11734004-29904020

Rózsaszín postai utalvány: Beta Press Kft. 3531 Miskolc Thököly u. 18. 2/1

Elérhetőségeink, további információk:

levél: 3504 Miskolc Thököly u. 18. 2/1 | tel.: 46/505-490 | e-mail: elofizetes@formula.hu

Ajánlatunk a jelenleg még érvényben lévő előfizetések meghosszabbítására is vonatkozik! Ajándékot tartalmazó ajánlatunk csak a szerkesztőségnél rendelő előfizetőinknek szól! Az akció a készlet erejéig vagy a következő szám megjelenéséig érvényes! Ajánlatunk a postaköltséget tartalmazza!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: