Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 25. péntek
F1

Hamilton és Rosberg „a tökéletes pár”

A két F1-es versenyző életstílusa egészen eltérő, ám a pályán mind a ketten gyorsak: a Mercedes nagyfőnöke nem is kívánna jobbat egy rocksztárnál és családapánál.

A Mercedes versenyzőpárosa, Lewis Hamilton és Nico Rosberg nem ápol zökkenőmentes kapcsolatot: a tél folyamán már egy olyan kijelentés is elhangzott Toto Wolfftól, az F1-es csapat üzleti vezetőjétől, hogy meg fognak válni valamelyiküktől, ha a kapcsolat elmérgesedik közöttük. Ennek ellenére a Mercedest tulajdonló Daimler első embere, Dieter Zetsche elképzelni sem tudna jobb pilótapárost.

„Amíg Hamilton versenyeket nyer, és megmarad a márkánk által preferált értékek mellett, addig úgy szervezi az élete többi területét, ahogyan akarja” – nyilatkozott Zetsche az Auto Express lapnak. „Nézzek meg, milyen figyelmet von magára a személyisége, 12 millió követővel a közösségi médiában – mi többet kérhetnénk egy rocksztárnál? Ő a leggyorsabb a pályán, ez pedig így tökéletes.”

„Eközben pedig ott a másik srác, aki ugyanannyira gyors, az életstílusa azonban egészen más, családja és gyermeke van. Ez a két véglet, és nagyon szerencsésnek érzem magunkat, hogy nálunk vannak. Ők abszolút a tökéletes páros” – magasztalta az elmúlt két szezont a bajnokság első két helyén záró versenyzőket Zetsche. Az üzletember röviden kitért arra, mit vár az új idénytől: „Nyerni akarunk. A legjobb esetben az utolsó versenyen két ponttal. De nem a mi feladatunk, hogy csökkentsünk a különbségen, hanem a riválisainké.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?