Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 25. csütörtök

Szavazás

Felmérés: Hamilton a legnépszerűbb brit sportoló

Lewis Hamilton a csapatfőnökök szavazásán a legjobb versenyzőnek bizonyult 2018-ban, most pedig saját hazájában is prófétává vált. Egy internetes szavazáson fölényesen a legnépszerűbb lett.

részletek

Formula Awards 2014–2018

Immár ötödik éve szavazza meg szerkesztőségünk minden esztendő végén az F1-es szezon legjeit, most pedig összesítjük, kik és mik kapták a Formula éves díjait az elmúlt idényekben.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év poénja

Szilveszter napján senki nem szeret komolykodni, így mi sem tesszük. Persze az F1-es mezőnyben az év során is repkedtek a poénok, ennek köszönhetően tudunk most válogatni a legviccesebb mozzanatokból.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év pillanata

Az emlékek, amik elsőként bevillannak majd nekünk, amikor évek múltán visszagondolunk a 2018-as Formula-1-es szezonra. Meghatározó momentumok, amelyek olykor a bajnoki tabellára, máskor az érzelmeinkre voltak nagy hatással.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év híre

Ezres nagyságrendben lehetne számolni, hogy hány hír született az idei év során az F1 világában, de közöttünk csak egy maroknyi olyan van, amitől úgy igazából megállt a kezünkben a teáskanál.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év balhéja

Az egyik legkedveltebb kategóriánk következik, amelyben ugyan idén is számos jelölt közül válogathattunk, ám valószínűleg sokunk fejében ott motoszkált, hogy melyik eset kerekedik majd felül a többin.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év bukása

Ahogy szép előzések vagy érzelmes pillanatok, úgy nagy balesetek nélkül sem múlhat el egy Formula-1-es évad. A kezdeti ijedtséget szerencsére az esetek 99%-ában megkönnyebbülés követi, utólag csak az izgalmi értéket hagyva meg a nézőkben.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év előzése

Sok szempontból meg lehet vizsgálni, hogy egy előzés mennyire volt látványos vagy merész, mi pedig pontosan ezt tettük mai szavazásunkban, ami igencsak tarka top3-as listákat szült szerkesztőségünkben.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év versenye

Rég vártuk már olyan izgatottan ennek a szavazásnak az eredményét, mint idén, hiszen ezúttal tényleg bőven kaptunk emlékezetes futamokat, amelyek közül válogatni lehetett, így aztán senki se kegyelempontokat osztogatott.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év újonca

A kategória, amelynél mindenki tudta, hogy előre le vannak osztva a lapok, és az sem eredményezett meglepetést, hogy a kellő számú újonc hiányában idén kissé szabadabbra vettük a szabályokat ennél a szavazásnál.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csalódása

A meglepetések után jön az ellentétes pólus: az év legkiábrándítóbb teljesítményét nyújtó csapatok és pilóták közül válogattak szerkesztőségünk tagjai, hogy összeálljon a vonatkozó 2018-as toplista.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év meglepetése

A szezon meglepetése nem feltétlenül azonos a szezon legjobbjával, itt ugyanis olyanokat listáztunk, akik alaposan felülmúlták az elvárásokat 2018 során, legyen szó akár pilótáról, akár csapatról.

részletek
Olvastad már?