Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 15. csütörtök

Szavazás

Abt csalással vádolja riválisait

A Formula-E világát is elérte a keményebb szembenállás és a vádaskodás. Az Audi versenyzője, Daniel Abt csalással vádolja több vetélytársát, szerinte manipulálják a plusz energia felhasználását.

részletek

Szerinted ki a legjobb Ferrari-pilóta?

Nem meglepő módon Michael Schumacher nyerte azt a szavazást, amin a valaha volt legjobb F1-es Ferrari-versenyzőről voksolhattak a rajongók. Szavazz, te kit tartasz a legjobbnak!

részletek

Megszavaztátok az év legjobb magyar versenyzőit

Michelisz, Molnár és Kiss: így fest a lista eleje, melyet a Formula.hu olvasóinak szavazatai alapján állítottunk össze. Szerintetek ezek a magyar versenyzők szerepeltek legjobban 2017-ben.

részletek

Szavazz az év legjobb magyar versenyzőire!

A versenyszezonok vége mindig az értékelésekről, a ranglistákról szól, mi azonban nem érjük be a szerkesztőségünk szavazása alapján összeállt listákkal, emellett olvasóink véleményére is kíváncsiak vagyunk.

részletek

Nálunk Vettel és Alonso az év versenyzője – Nálatok?

A Ferrari német ásza stabil gyorsaságával vezeti a világbajnokságot, a McLaren spanyolja pedig futamról futamra klasszis teljesítményt nyújt az egyik leggyengébb autóval. Szavazz, téged ki győzött meg legjobban!

részletek

Szőkék előre! - Ők a sorozatok háziasszonyai

Mostanra minden nagy bajnokságban felismerték, hogy kellemesebbé varázsolja a közeget a nézők számára, ha egy fiatal riporterhölgy suhan oda a versenyzőkhöz egy interjúra. Van egy fotós válogatásunk róluk, ti pedig megszavazhatjátok a legszebbet!

részletek

Tényleg a Red Bullé a legerősebb páros?

Helmut Marko szerint azért tudták megverni Bottast és Raikkönent, mert a Red Bull versenyzői jobbak náluk – de vajon igaza van? Olvasd el, mit nyilatkozott Marko doktor, és szavazz!

részletek

SZAVAZZ: Melyik a legerősebb pilótapáros az F1-ben?

Néhány nagy visszavonulás és csapatváltás révén a tízből hét istálló versenyzői felállása átalakult az idei évre. De melyikük lehet a legbiztosabb abban, hogy pilótái mindent ki tudnak majd hozni a rendelkezésükre álló autóból?

részletek

Tényleg a Red Bullé a legerősebb pilótapáros?

Daniel Ricciardo úgy vélekedik, Rosberg távozásával érvágást szenvedett a Mercedes: most már nem ők, hanem a Red Bull rendelkezik a legerősebb felállással. Szerinted melyik F1-es csapaté a legütősebb páros?

részletek

Miről olvasnál a Formula.hu-n?

Hogy minél több, titeket érdeklő tartalom juthasson el hozzátok, arra kérünk titeket, hogy szánjatok néhány másodpercet arra, hogy elmondjátok nekünk, miről olvasnátok a mostaninál többet a Formulán.

részletek

Ti is megszavaztátok az év pilótáját!

A Formula szerkesztősége után magazinunk olvasói is kialakíthatták saját rangsorukat a 2016-os év legjobb versenyzőiről – született egy-két meglepetés, világbajnokok a vert mezőnyben.

részletek

SZAVAZZ! Ki hogy teljesített idén az F1-ben!

Mi magunk is megszavaztuk, ki volt a 2016-os szezon legjobb F1-es pilótája, de roppant kíváncsiak vagyunk arra, hogy láttátok ti a versenyzők idei teljesítményét. Mondj véleményt, szerinted ki hogy produkált idén?

részletek
Olvastad már?