Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

PappasAutóMagyarország

A Pappas Auto továbbra is a siker útján

A stratégiai beruházások és anyavállalat által diktált strukturális változások nagyban hozzájárultak a Pappas Auto Magyarország Kft. elmúlt évi jelentős forgalom- és árbevétel-növekedéséhez.

részletek

Nőnapi Alakreform a Pappas Auto szalonjában

A Pappas Auto nőnap alkalmából különleges eseménnyel kedveskedett hölgy ügyfeleinek: budapesti, Hunyadi János úti Mercedes-Benz szalonjában Rubint Réka, a Pappas Auto márkanagykövete tartott rendhagyó Alakreform edzést.

részletek

Megnyílt a Pappas Outlet

Az egyik legforgalmasabb budapesti úton nyitott prémium minőségű használt járműveket értékesítő outletet a Pappas Auto.

részletek

Mercedes-Benz Boutique - Innováció a Pappas Autónál

A Pappas Auto megnyitotta első Mercedes-Benz Boutique-ját a Hunyadi János út 6. szám alatt. Shop-in-Shop koncepciójával úttörő a magyarországi Mercedes-Benz szalonok között. A karácsonyi időszakban a Boutique termékek a mostanra igen népszerű MOM Park Pop-Up Store-jában is elérhetőek.

részletek

Grandiózus beruházás a Pappas Autótól

A Pappas Auto Magyarország Kft. 2017. október 5-én közel 100 darab Mercedes-Benz Actros nyerges vontató 2017 és 2018. évi szállításáról kötött megállapodást a miskolci székhelyű Szemerey+Plus Zrt.-vel.

részletek

Mercedes Pop-Up Store nyílt a MOM Parkban

Május 16-án hivatalosan is megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a MOM Parkban az ország első Mercedes-Benz Pop-Up Store-ja, amely a hagyományos autószalonok kiegészítéseként működik.

részletek

Új Alfa Romeo és Jeep szalon nyílt

Megnyitotta legújabb szalonját a Pappas Auto Magyarország Kft. a főváros szívében, a Kárpát utcai telephely Pannnónia utca felőli oldalán kialakított bemutatóteremben, amely 440 négyzetméteres. Az Alfa Romeo és a Jeep modelljei a két márka előírásainak megfelelő, exkluzív környezetben mutatkoznak be.

részletek

Alfa Romeo szalont épít a Pappas Auto

Bővíti márkaportfólióját a Pappas Auto Magyarország Kft. A Mercedes-Benz, smart, Jeep, Kia, Lancia és Fiat személygépkocsijai mellé hetedikként a patinás olasz márka, az Alfa Romeo csatlakozik.

részletek

Luxusterepjárók próbája

El tudunk-e képzelni tökéletesebb évkezdést annál, mint télvíz idején beülni egy négykerékhajtású Mercedes SUV-be és beutazni vele a havas Ausztria legszebb szegleteit, a salzburgi és a Zell am See-Kaprun környéki régióit? Magazinunk szerkesztőjének lehetősége volt átélni a nem mindennapi kalandot…

részletek

Pappas autó – 67 év tapasztalat, 25 éves múlt, 10. születésnap

Néhány nappal ezelőtt ünnepelte fennállásának 10-dik születésnapját a Pappas Autó Magyarország Kft., melyet a Kelet-Európa legnagyobb jármű kereskedelmi vállalkozásai közé sorolt, 67 éve alapított Pappas Csoport hozott létre.

részletek
Olvastad már?