Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 16. kedd

C-HR

Király Viktor tapasztalatai a C-HR-ről

A ma már nemzetközi szinten is jegyzett népszerű énekes, Király Viktor immár egy éve letette voksát a környezetbarát autózás mellett, és a mindennapokban egy trendi hibrid Toyota C-HR-t vezet.

részletek

A C-HR törése is elismerésre méltó

A kategóriateremtő, és lenyűgöző, futurisztikus dizájnja, valamint a forradalmi, negyedik generációs hibrid meghajtás révén elképesztő értékesítési sikereket elérő Toyota C-HR utasvédelmi teljesítményével és aktív biztonságával is kiérdemelte az elismerést: az Euro NCAP tesztjén ötcsillagos minősítést szerzett.

részletek

Fotósok és Instagram-sztárok a C-HR kampányban

A kategóriateremtő, stílusos vadonatúj C-HR megjelenése alkalmából a Toyota azzal az izgalmas kihívással szembesítette Európa legjobb képalkotóit, hogy az új kupé-crossover szereplésével próbálják meg visszaadni a nagyvárosi élet forgatagát és szellemiségét. Az eddig példátlan együttműködés eredményeként készült el az a 24 darabos fotóválogatás, amelyben életre kel a Toyota C-HR különleges formavilága – méghozzá a projektben részt vevő Instagram-sztárok/fotósok egyéni stílusában.

részletek

Év autója döntős a formabontó Toyota C-HR

A Toyota kategóriateremtő, a futurisztikus dizájnt a környezetbarát hybrid technológiával övező crossovere, a vadonatúj C-HR is bekerült abba a hét autót számláló szűk körbe, melyek közül majd kikerül az ’Év autója 2017’ cím birtokosa. A nagy presztízsű díjat 1964 óta minden évben egy nemzetközi, elismert szakújságírókból álló zsűri ítéli oda.

részletek

Király Viktor és a Toyota C-HR első találkozása

Múlt hét csütörtökön, a Marie Claire Fashion Days előestéjén a Várkert Bazárban megrendezett Toyota C-HR Fashion Night-on a Toyota – a hazánkban és nemzetközi szinten is népszerű énekes számára is meglepetésként - felkérte Király Viktort, hogy legyen a kategóriateremtő, vadonatúj modell márkanagykövete, egyben felajánlotta számára, hogy legyen ő az első Toyota C-HR tulajdonos Magyarországon. Viktor nagy örömmel mondott igent, a Toyota pedig most megosztott egy videofelvételt és néhány fotót a sztár és a C-HR első találkozásáról.

részletek

Mától Európában is gyártják a Toyota C-HR-t

A Toyota hybrid kínálatának legújabb tagja, a Toyota C-HR révén a világ vezető autógyártója immár nyolc modellt gyárt majd Európában. A Törökországban összeszerelt modellt, amelyhez a hybrid motorok az Egyesült Királyságban, a sebességváltók pedig Lengyelországban készülnek, az USA és Kanada piacaira is exportálják majd.

részletek

Divatbemutatón ékezik hazánkba a Toyota C-HR

Az e hétvégén, november 11-13. között megrendezésre kerülő Marie Claire Fashion Days előestéjén, csütörtökön 19:30-tól látványos divatbemutató és fogadás keretében, a Várkert Bazárban mutatja be vadonatúj, kategóriateremtő modelljét, a C-HR-t hazánkban az esemény főtámogatója, a Toyota.

részletek

Autobest finalista a kategóriateremtő Toyota C-HR

A neves ’AUTOBEST 2017’ döntősei közé került vadonatúj Toyota C-HR a Toyota modellkínálatából éppúgy kitűnik, mint a kompakt szabadidőjárművek szegmenséből: a modell a Toyota azon elhatározását testesíti meg, hogy nagyobb kreatív és mérnöki szabadság révén teremtsen szemkápráztató megjelenést és fokozott vezetési élményt.

részletek

C-HR: Első ismerkedés az új crossover-rel

A vadonatúj C-HR (teljes nevén Coupé High Rider, azaz magasan ülő kupé) a Toyota modellkínálatából éppúgy kitűnik, mint a kompakt szabadidőjárművek szegmenséből: a modell Akio Toyoda azon célkitűzését testesíti meg, hogy nagyobb kreatív és mérnöki szabadság révén teremtsünk szemkápráztató megjelenést és fokozott vezetési élményt.

részletek

Toyota C-HR a megtestesült crossover

A 2016-os Genfi Autószalonon bemutatkozó C-HR erőteljesen kihangsúlyozza a Toyota jelenlétét a crossover kategóriában. A Toyota modellpalettájából és saját kategóriájából is kiemelkedő jármű meggyőzően reprezentálja Akio Toyoda elkötelezettségét a szabadabb stílus irányába, miközben bemutatja a mérnöki kreativitás, a lenyűgöző formaterv és a továbbfejlesztett vezetési élmény együttesét.

részletek

Azt hinnéd, hogy könnyű volt megjósolni az F1-es szezon alakulását? Ugyan!

A Formula-1 hivatalos oldala a 2015-ös idénynyitó hétvégéjén feltett öt kérdést a paddock ismert személyeinek a szezon alakulásával kapcsolatban. Most kiderült, hogy kik tippeltek a legjobban.

részletek

C-HR: Lenyűgöző megjelenés, izgalmas vezethetőség

Az új C-HR tanulmány a 2015. évi Frankfurti Autószalonon tartja világpremierjét rombuszokból építkező, merész formavilágával, magával ragadó full hybrid vezetési élményével és új padlólemezével a Toyota leendő kompakt szabadidőjárműve egy lépéssel közelebb került ahhoz a végleges, sorozatgyártású modellhez, amelyet jövőre, a Genfi Autószalonon mutatkozik majd be.

részletek
Olvastad már?