DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Perez nem bocsát meg!

Egész oldalas hirdetéssel és szegény gyermekek támogatásával akarta (most már ex) szponzora kiengesztelni a mexikói F1-es pilótát, de fordítva sült el a dolog...

Mint emékezhetünk, Sergio Perez az amerikai elnökválasztás másnapján szakított napszemüvegszponzorával, mivel az egy ízetlen tréfát sütött el hazája, Mexikó kárára – utalva a Donald Trump által az amerikai-mexikói határra tervezett falra.

A Hawkers mindent megtett, hogy kiengesztelje a pilótát: egy teljes oldalas hirdetésben kért bocsánatot egy mexikói újságban, s bejelentette, hogy 25 ezer dolláros tőkével létrehoz egy alapítványt a szegény gyermekek megsegítésére Dear Sergio x Hawkers Foundation néven. Perzet azonban ez nem hatotta meg:

Ez semmin nem változtat. Új napszemüvegem van. Velük pedig véget ért a kapcsolatom, jelenleg egy napszemüvegcég sem szponzorál.

A mexikói ráadásul az alapítvánnyal kapcsolatban külön kiemelte, hogy a megkeresése nélkül zajlott le az egész: „Ha segíteni akarnak, az rajtuk áll, nekem viszont van saját alapítványom, sok jótékonysági akcióban veszek részt, tegyenek csak ők is így, jó lesz nekik. Velem viszont nem vették fel a kapcsolatot, mindent a közösségi médián keresztül intéztek, amit ebben a helyzetben nem találtam jónak. De ennek már vége... Ha segíteni akarnak, azt tegyék nélkülem!”



perez-austin

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: