DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Keszthelyi Vivien a DTM magyarországi hétvégéjén is edzéssel kezdett

Annak ellenére, hogy a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi versenyhétvégéje alatt meglehetősen sok az elfoglaltsága, a szombati napot is edzéssel kezdte Keszthelyi Vivien, az Audi Sport versenyzőakadémiájának egyetlen magyar tagja.

A 15 éves pilóta, mielőtt kiutazott volna a Hungaroringre, állandó edzőhelyszínén, az Oxygen Wellness Naphegyen kezdte a napot egy szakirányú kondicionáló tréninggel, amelyet személyi edzője, Kincses László vezényelt neki.

vivien_keszthelyi_audi_sport_training_160923_1



Az Audi Sport versenyzőakadémiájának legfiatalabb tagja kora délelőtt már a Hungaroringre érkezett, ahol előbb az Audi Race Lounge-ban kérdezték a VIP vendégek előtt az eddigi pályafutásáról, a TT Cup versenyautóról és a további célokról, majd pedig az erre az alkalomra készített, limitált, DTM edition autogram-kártyáiból osztott ki az érdeklődőknek.

vivien_keszthelyi_audi_sport_training_160923_2

Keszthelyi Vivien ezután megnézte a TT Cup időmérő edzését, a délután során pedig a paddockban, az Audi Fan Areában és az Audi Race Lounge-ban volt megtalálható, este pedig a Hankook vendége volt, ahol szintén a VIP vendégek előtt adott interjút a színpadon.

A Közép-európai Zóna Kupa 2000 köbcentis kategóriájának idei magyar bajnoka természetesen vasárnap is a Hungaroringen tartózkodik majd, a délelőtt folyamán ismételten az Audi Race Lounge-ban ad interjút.

vivien_keszthelyi_audi_sport_training_160923_4

Keszthelyi Vivien idei utolsó versenye október 7-9-én lesz a Hungaroringen, a Közép-európai Zóna Kupa szezonzáró hétvégéjén, amelyre már magyar bajnokként utazik majd.

A fiatal pilótára az ősz folyamán még több Audi Sport versenyzőakadémiai találkozó is vár, legközelebb a Nürburgringen folytatódik a képzés.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: