DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Indy 500-ra készül a szexi versenyzőnő

Az IndyCar ás a NASCAR körül nem számítanak újdonságnak a női pilóták - elég csak Danica Patrickot említeni -, Lindsay Brewer pedig több annál, mint aminek sokan első ránézésre hiszik.

Danica Patrick szereplése az IndyCarban, és 2012 óta a NASCAR-ban megsokszorozta az autóversenyzés felé törekvő hölgyek számát, és a 19 éves amerikai lány, Lindsay Brewer sem lóg ki közülük. A hölgy gyerekkora óta gokartozik, és indult különféle formaautós sorozatokban - nagy álma pedig az, hogy egy napon indulhasson a NASCAR-ban, valamint az Indy 500-on.

 

Another pic from my UFD photoshoot. Need to get behind the wheel again! #speeddeprived

Lindsay Brewer (@lindsaymbrewer) által közzétett fénykép,

Brewer ott volt az indinapolisi viadalon is idén májusban, ahol az egyetlen női induló, Pippa Mann autójával készített közös képhez a következőt írta Instagramján: „Nagyszerű napon vagyok túl az Indy 500-on. Találkoztam néhány nagyszerű emberrel, remélem egyszer én is itt lehetek majd!”

 

Had an amazing time at the Indy 500 today. Met some really great people. Hoping to be here myself one day!

Lindsay Brewer (@lindsaymbrewer) által közzétett fénykép,

A texasi Firestone 600 alatt a volt F1-es pilótával, Mario Andrettivel készített közös képet, mintegy tisztelettel adózva a múlt előtt.

Lindsay Brewer azonban sokkal inkább a jelenben él, és ha azt hittétek, hogy egy újabb celebstátusz felé törő szőkeségről van szó, tévedtetek, a hölgy ugyanis az autóversenyzés mellett a San Diego-i egyetemre jár.

Autósportos tevékenysége mellett azonban nagyon nagy hangsúlyt fektet az önreprezentációra is: ezerrel pörög az Instagram-fiókja, ahol szebbnél szebb fotókat oszt meg magáról és barátnőiről - íme, egy kis ízelítő:



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: