DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Ezt mondja Palvin Barbi a Hamilton-pletykáról

Miután paparazzik ügyesen világgá kürtölték Palvin Barbara és Lewis Hamilton közös cannes-i buliját, felmerült hogy a magyar lány és az F1-es világbajnok újabban egy párt alkot.

Palvin Barbara és Lewis Hamilton feltűnően sokat mutatkozik együtt mostanában: nemrég régi ismerősökként köszöntötték egymást Cannes-ban, majd szintén a filmfesztivál idején, a francia városban rendezett amfAR-gálán közös asztalhoz ültek. A páros láthatóan igen jól szórakozott egymás társaságában, a híresztelések pedig már ekkor elkezdődtek azzal kapcsolatban, hogy akár több is van közöttük, mint szimpla barátság.



A kedden megjelent paparazzi-fotók olajat öntöttek a tűzre: a magyar modell és a brit pilóta közösen indult el egy partira, testőrök kíséretében, akik nem igazán örültek annak, fényképek készülnek róluk - az őket védők bármennyire is próbálták megakadályozni, az elkészült képek újabb jelét adták annak, hogy a Palvin-Hamilton kettős igen jól elvan egymással.

A Bors tiszta vizet akart önteni a pohárba azzal, hogy magát Palvin Barbarát kérdezi meg azzal kapcsolatban, hogy tényleg egy párt alkotnak-e Lewis Hamiltonnal. A lap el is érte a magyar modellt, aki egyértelmű választ adott a neki szegezett kérdésre: „Dehogyis!” - mondta Barbi, majd azt nehezményezte az őt zaklató újságírónak, hogy miért nem az ügynökségén keresztül kereste meg.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: