DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

A TV2-nél látták Palik Lászlót

Miután a volt F1-es kommentátor kedvese, Marsi Anikó hétfőn először kapott lehetőséget a Tények hírolvasójaként a TV2-n, őt magát is felfedezték a csatorna Róna utcai székházában.

Néhány nappal ezelőtt oldalunk megszavaztatta olvasóit, hogy szívesen látnák-e Palik Lászlót újra F1-es kommentátorként. A válaszadók elsöprő többségge szeretné a 2010-ben leköszönt „hangot” újra képernyőn látni, amire nemrég még halvány esély is kínálkozott, hiszen régi barátja, Héder Barna lett az M4 új sportigazgatója.



Palik László kedvese, Marsi Anikó régi RTL Klubos kollégájával, Gönczi Gáborral együtt hétfő este szerepelt először a TV2 híradójában, a Tényekben, de a Bors információi szerint nem egyedül érkezett a Róna utcába. „A csatornánál sokan meglepődtek, hogy az egykori sportriporter, majd a Hungaroring vezetője úgy járt-kelt a Róna utcában, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne ” - írta a Bors.

Az első hírek szerint a volt kommentátor teljes idejét a családjának szenteli majd, azonban ott szeretett volna lenni feleségével, amit először kerül képernyőre új munkahelyén. „A híre már megelőzte Palikot, a csatorna folyosóin mindenki arról beszélt, látták a házban Marsi kedvesét. A korábbi hírek igaznak bizonyultak, valóban nagyon vékony Laci, az arca kicsit beesettnek, nyúzottnak tűnt, és a legutolsó divatnak megfelelően macsósan borostás volt az arca” - idézte forrását a Bors.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: