DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Új autódekort kapott a szépséges versenyző

Szegfű Adrienn az egyik legcsinosabb magyar pilótalány, aki hétvégén a ralikrossz-ob máriapócsi futamán áll rajthoz. Nem csupán ő, hanem autója is kitűnik a tömegből.

Szépségversenyeken is indul, de az elsődleges szenvedélyt a versenyzés jelenti Szegfű Adrienn számára. A fiatal, 22. életévét nemrég betöltő pilótahölgy évek óta a ralikrossz országos bajnokság Suzuki Kupájában versenyez, amelyet tavaly 4. helyen zárt, korábban azonban volt már érmes pozícióban is. Édesapja, Szegfű István szintén versenyző, számos alkalommal szerepeltek már egymás ellen.



Adriennt születésnapjára lepték meg a különleges, Hello Kitty ihletésű autófestéssel. Suzukijáról a versenypályán lerí, hogy egy szélvészgyors lány vezeti: a Swift fényezésében jelentős teret kap a rózsaszín, nehéz összetéveszteni bárki mással.

Szegfű Adrienn a húsvétot versenypályán fogja tölteni, mégpedig a máriapócsi RabócsiRingen, ahol a ralikrossz országos bajnokság második futamát rendezik. Két héttel korábban, a Slovakia Ringen csak a 9. helyen zárt, így mindent bele fog adni, hogy javíthasson.

A csinos és gyors hölgy nem riad meg a fotózásoktól, a róla készült korábbi fotósorozat az Autósport és Formula Magazinban is megjelent:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: