DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Angol modellel talált egymásra Button?

A pletykák szerint a nemrég elvált F1-es pilóta máris új társra tett szert, akivel a lehető legtöbbször találkozik. Felkeresték a McLarent is, mi igaz a szóbeszédből.

A brit bulvárlap, a Daily Express számolt be a hírről, hogy Jenson Button, aki csupán decemberben vált el feleségétől, Jessica Michibatától, új párra talált a modell és tévés Jodie Kidd személyében. „Jenson Miss Kidd segítségével polírozza a dugattyúját”, írja az erősen szenzációszagú cikk. Egy „motorsport-veterán” így nyilatkozott a lapnak: „Annyiszor találkoznak, ahányszor csak tudnak. Egyértelműen rajonganak egymás társaságáért.”



A 37 éves Jodie Kidd, aki modellként számos országban szerepelt már az Elle magazin címlapján, hírességeknek szóló tévéműsorokban is szerepelt, és az autóktól sem idegenkedik, a Top Gearben több alkalommal vezetett. Sőt, a korábbi műsorvezető trió távozása után még az ő neve is felmerült lehetséges utódként.

A pitpass.com még a barcelonai teszten kereste fel a McLarent, arról érdeklődve, társaságban érkezett-e a gyakorlásra Button. A csapat szóvivője így válaszolt: „Ez a történet teljes egészében, elejétől végéig ponyva. Még az újságíró sem tudja leírni Jenson nevét helyesen.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: