DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Hamarosan férj és apa lesz Alonso?

Vajon mit csinált Fernando Alonso a téli szünet alatt, elzárkózva a külvilágtól és a rajongóktól? A spanyol médiának kézenfekvő válasza van a kérdésre: gyereket!

A McLaren spanyolja még tavaly decemberben „húzta ki a konnektorból” a Twittert és a Facebookot, és tényleg téli szünetre vonult, amely hetek során vajmi keveset lehetett tudni arról, hogy hol és mivel tölti az idejét éppen. Alonso az a típus, aki néhány versenyzőtársával ellentétben minden télen szeret egy kicsit privát életet élni, és nem azzal törődni, hogy a rajongóit ellássa a legfrissebb információkkal.

Persze ez nem akadályozza meg a médiát abban, hogy találgatásokba kezdjen, és a spanyol lapok máris belebegtettek néhány vélt vagy valós hírt arról, hogy mivel is töltötte az időt a kétszeres bajnok az utóbbi időben.

alonsolara



A Diez Minutos bulvárlap úgy tudja, hogy Alonso frissen eljegyezte 29 éves barátnőjét, a spanyol televíziós híresség Lara Alvarezt. Ennyinél azonban még nem áll meg a történet, hiszen azt is írják, hogy Alvarez az F1-es pilóta első gyermekét hordozza, kettőjük esküvőjére pedig az idei versenyszezon végén kerül majd sor Dubajban vagy a Maldív-szigeteken.

Egy másik lap, az El Pais megpróbált utánajárni a híreknek, de nem járt sikerrel. „Kapcsolatba léptünk a versenyző képviselőjével, aki azt mondta, semmit sem tud erről az ügyről.”

Eközben egy harmadik spanyol újság is bekapcsolódott az Alonso körüli felhajtásba, a Marca viszont szakmaibb szempontból közelíti meg a pilóta szezonját, azt állítva, hogy a Hondánál ezen a télen sem mentek túl jól a dolgok a fejlesztésekkel, és noha új erőforrásuk már jóval erősebb elődjénél, annak megbízhatatlansága aggasztó mértékeket ölt. A lap úgy tudja, hogy a Honda a jövő héten kezdődő első barcelonai teszten emiatt akár a tavalyi motorokat is beszerelheti az új autóba.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: