DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Robin Raikkönen nem apja természetét örökölte

A finn Ilta-Sanomat riportere rendszeresen meginterjúvolja Kimi Raikkönen kedvesét. Szerinte Minttu azon kevés pilótabarátnők közé tartozik, aki arra is szán időt a paddockban, hogy másokkal beszélgessen – ugyanis a legtöbben egyszerűen csak besietnek a csapat motorhome-jába vagy garázsába, anélkül, hogy bárkivel is váltanának néhány szót.

minttu2



Minttu ezúttal arról mesélt a lapnak, hogy fia külsőre ugyan Kimire hasonlít, de természetét tekintve nem rá ütött, azt anyjától örökölte. Ismét kihangsúlyozta azt is, hogy a kicsi nagyon mosolygós. „Robin nevetős és boldog kisfiú” – mondta.  Minttu is hasonló természetű, de ezt az énjét csak egy szűk kör, a legjobb barátai ismerik.

Annak ellenére, hogy a Raikkönen család legkisebb tagja csak 10 hónapos, már elkezdett beszélni. „Próbálgatja kimondani az anya és a mama szavakat.”

Minttu megmutatta mobiljának különleges hátlapját is, mely egy meghitt, közös családi fotó alapján készült.

minttu_mobil

A szezon utolsó versenye után a család néhány napot még Abu Dhabiban tölt majd, legalábbis a teszt idejére biztosan ott maradnak. December második felében azonban biztosan visszautaznak majd hazájukba.

„Karácsonyra mind Finnországban leszünk a szeretteinkkel, tradicionálisan töltjük el az ünnepet. A Mikulás megígérte, hogy meglátogat minket Szenteste” – mesélte mosolyogva.

A pár azt azonban még mindig nem tudja, mikor kötik majd össze életüket. „Az esküvő mindenképpen külföldön lesz. Egy szép napon majd megesküszünk. Ebben a pillanatban ez még nem aktuális” – mondta Minttu.

minttu_kimmo

Idén az egykori légiutas-kísérő apja, Kimmo Virtanen is a családdal tartott Abu Dhabiba, szombaton még a paddockba is elkísérte lányát. A riporterek kérdéseire csak dicsérni tudta a finn versenyzőt és elmondta, hogy szerinte jó férj és vő lesz. „Kimi nagyszerű ember. Nagyon barátságos, kedves és rendkívül figyelmes” – mesélte Kimmo.

A leendő após örül annak, hogy a Ferrari idei autója jobban sikerült, mint a tavalyi és elégedett a csapat teljesítményével: „A futamok idén sokkal izgalmasabbak voltak, mint tavaly. Szerintem Kimi a negyedik helyen fog végezni a bajnokságban.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: