DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Button: Úgy emlékeztem, hogy azt becsuktam...

Jenson Button a Belga Nagydíj hétvégéjén először beszélt arról a betörésről, amely során idegenek komoly vagyont raboltak el tőlük, miközben aludtak. Ő sem érti, hogyan történhetett.

Az esetre a Formula-1 nyári szünete alatt került sor, amikor Button feleségével és néhány barátjával a Franciaország déli részén található St. Tropez-ban található házában üdült. Az érintettek közül eddig senki nem beszélt nyilvánosan a történtekről, a McLaren britje azonban Spában megtörte a csendet, és részleteket árult el a rablásról, amit valójában ők sem láttak, hiszen békésen aludtak, miközben idegenek feltúrták a házat.

Dppi_00115012_005



Button másnap reggel korán felkelt, hogy biciklizni menjen, és ekkor figyelt fel arra, hogy az ágy mellett lévő fiók ki volt húzva. „Arra gondoltam, milyen furcsa, hiszen úgy emlékeztem, hogy becsuktam. De aztán láttam, hogy a házban több ajtó is nyitva volt, és holmik hevertek mindenütt” - mesélte. „Ijesztő volt. Nem jó érzés belegondolni, hogy valaki a szobámban járt, és nyolc centire a feleségem fejétől matatott a fiókokban.”

Az továbbra sem világos előttük, hogy a rablók valamilyen altatógázzal gondoskodtak-e arról, hogy Buttonék ne vegyék észre a körülöttük történteket.

„Furcsának találtuk, hogy senki sem ébredt fel, és az egyik rendőr meg is jegyezte, hogy talán valamilyen gázt vetettek be. Innen jött ez az egész elmélet. Mindenesetre mind itt vagyunk, biztonságban és egészségben, ám egészen elképesztő, hogy nem vettük észre, ami körülöttünk történt. Az ember sohasem akar hívatlan vendéget a házába, különösen nem akkor, amikor alszik” - hangsúlyozta Button, aki az elmúlt hetekben megerősítette biztonsági személyzetét: „Nyugtalanító, ami történt, és egy ilyen eset után nyilvánvalóan óvatosabb lesz az ember.”

Buttonéktól a hírek szerint egymillió font értékű vagyont tulajdonítottak el, aminek negyedét felesége, Jessica eljegyzési gyűrűje tette ki - ezt azóta már pótolta is a pár.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: