DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 20. péntek
Egyéb

Hollywoodi hírességek hada Montrealban

Monaco után a Kanadai Nagydíjon is sztároktól hemzsegett a paddock: híres színészek mellett egy ismert focista és egy Hamiltonnal összeboronált modell is feltűnt a hétvégén.

Michael Douglas egész hétvégén a McLarennél vendégeskedett és Sir Jackie Stewarttal is elbeszélgetett. Al Pacino vasárnap kora délután még a montreali városházán vehette át a város kulcsait, a futam rajtja előtt pedig már Bernie Ecclestone-nal csevegett.

al pacino (1)



A Manchester United focistája, Javier Hernandez, azaz Chicharito csütörtökön Roberto Merhit, pénteken honfitársát, Esteban Gutierrezt látogatta meg, szombaton és vasárnap pedig a McLarent és a Force Indiát választotta.

Michael Fassbender – akit Felipe Massa már régi jó ismerősként fogadott – Monaco után ismét feltűnt a paddockban, az új X-Men-filmben vele együtt szereplő James McAvoy és Nicholas Hoult, valamint Bryan Singer rendező társaságában.

turner_3

Szintén az új X-Men-film stábjához tartozik a Trónok Harca Sansájaként ismertté vált Sophie Turner, valamint Alexandra Shipp, akik a Red Bull garázsában fényképezkedtek. Ott volt továbbá Suzanne Clement színésznő, Alexandre Bilodeau síelő és Sugar Sammy humorista is, valamint a kanadai énekesnő, Ima, aki boldogan fotózkodott Rosberggel, Laudával és Coultharddal.

Gigi Hadid szombaton természetesen megint a Mercedesnél vendégeskedett Scott Disick, Kourtney Kardashian valóságshow-szereplő párjának társaságában.

gigi hadid Scott Disick

Carlos Slim Jr mexikói üzletember –akinek apját 2013-ban a Forbes magazin a világ leggazdagabb emberének választotta - feleségével, María Elenával együtt látogatott ki a pályára szombaton.

A Forma-1 kanadai afterpartijának szervezője, a The Code 20 elnöke és alapítója, Elena Chatzikonstantinou is kíváncsi volt az előkészületekre csütörtökön.

A Montrealban megjelent sztárokról galériánkban találhatsz további képeket.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: