DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Újabb modellel hozták össze Hamiltont

Lassan már nem lehet követni, éppen kivel jár Lewis Hamilton az angol sajtó szerint. Ezúttal úgy tűnik, mégsem Gigi Hadid a kétszeres F1-es bajnok kiszemeltje, hanem a tizenkilenc éves Kendall Jenner.

A Mercedes pilótája nemcsak átbulizta a vasárnap estét a valóságshow sztár, Kendall társaságában, hanem a következő napot is a lánnyal és annak néhány barátnőjével töltötte Monaco partjai mellett egy luxusjachton. Hamilton és Jenner meghitten csevegtek a hatalmas hajón, később pedig közösen vízisíeltek.

A pletykák szerint a modell anyja, Kris ösztönözte lányát arra, hogy randevúzni kezdjen Hamiltonnal. Kris és Lewis jó barátok lettek az utóbbi hónapokban és az anya úgy gondolja, a pilóta lenne a tökéletes pár lánya számára.

„Kendall általában a rosszfiúkat szereti, mint például Chris Brown és Justin Bieber, úgyhogy Lewis jó hatással lenne rá” – nyilatkozta egy, a Jenner családhoz közeli forrás a Daily Mailnek.

A brit lapok hétfőn még egyébként a Kendall Jennerrel egy társaságban lévő Gigi Hadiddal boronálták össze a kétszeres világbajnokot.

 

A MEEX különleges akciójának köszönhetően most mindössze 9990 forintért látogathat ki a Magyar Nagydíj három napjára mindenki, aki érvényes diákigazolvánnyal rendelkezik. Az ajánlat részleteiről itt olvashatsz részletesen.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: