DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Raikkönenék idén még nem házasodnak össze

Egy finn lap Monacóban mikrofonvégre kapta a 2007-es F1-es bajnok kedvesét, aki elárulta, hogy továbbra is rendszeresen látogatja majd a futamokat, az esküvőre viszont még várni kell...

Az Ilta-Sanomat című finn lap a monacói hétvége során többször is szóba elegyedett Kimi Raikkönen kedvesével, s gyermeke anyjával, Minttu Virttanennel, aki rendszeresen feltűnik a paddockban, hiszen amikor csak teheti, elkíséri párját a versenyhétvégékre. Mint azt a lapnak elárulta, egyelőre nem is tervez ezen változtatni:

minttu_monaco



„Támogatni akarom Kimit a világbajnokságban, blogolni pedig bárhol tudok. Egyelőre nem szeretném munkával helyhez kötni magam, most a családom az első” – mondta Minttu, aki tehát továbbra is Raikkönen oldalán akar maradni, s egyedüli „állásaként” a blogírást tartja meg. A finn versenyző jegyese azt is elmondta, hogy 2015-ben még biztosan nem tartják meg az esküvőt, bár a sajtó korábban arról értesült, hogy idén augusztusban Finnországban sor kerülhet a szertartásra.

„Nem fogunk az idén nyáron összeházasodni, s majd ha megtesszük, arra valószínűleg külföldön kerülhet sor. Megvárjuk, amíg a fiunk, Robin elég nagy lesz, így ő is részese lehet majd az eseménynek” – mondta fiukról Minttu, akiről egyébiránt csak ennyit árult el a hétvégén: „Robin boldog baba.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: