DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Fiatal szőke modell lett Hamilton új kedvese?

A brit bulvársajtó már tudni véli, hogy az F1-es címvédő a korábbi kedvesénél, Nicole Scherzingernél 16 évvel fiatalabb modellel, Gigi Hadiddal jár, aki a hétvégén a Mercedes-garázsban is feltűnt.

Miután a hétvégi Monacói Nagydíjat a Mercedesnél töltötte Lewis Hamilton társaságában, a brit lapok már azt fejtegetik, hogy egy párt alkot-e a világbajnoki éllovas és Gigi Hadid. A húszéves amerikai modell testvére, valamint a Kim Kardashian féltestvéreként ismertté vált Kendall Jenner társaságában ugrott át Cannes-ból (ahol szintén a brit pilóta társaságában időzött) Monacóba, s nagyon aktív volt, Instgramjára még Hamilton egyik kerékcseréjét is feltöltötte:

 

3 seconds... @lewishamilton

A video posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

A Mail on Sunday egy (ahogy az ilyenkor lenni szokott) neve elhallgatását kérő forrásra hivatkozik, aki elárulta, hogy a két híresség már többször is randevúzott egymással. Gigi Hadid egyébként mindössze két hete szakított Cody Simpson ausztrál popsztárral – állítólag azért, mert elfoglaltságaik miatt egyszerűen nem maradt elég idejük egymásra.

Ha szeretnél képeket látni Gigi Hadidról, galériánkban megtalálod őket!

Egy ausztrál internetes lap pedig az alábbi képet ragadta ki Gigi Hadid testvére, Bella Instagramjáról, mely a hozzá írott szöveggel együtt (legalábbis szerintük) szintén árulkodó lehet:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: