DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Megérkezett, amire régóta várt az autós társadalom

Van egy kerékpárszállító, amely akár 180 km/h sebességterhelést is kibír, és, ami elektromos tolatóradarral teszi biztonságosabbá a bicikliszállítást. Kb. 20 másodperc felszerelni, szivargyújtóról működik, ráadásul Magyarországon is lehet kapni.

Van egy világmárka, amely Németországból indult hódító útjára és köszönhetően a gondos fejlesztői munkának, a termékei egyre népszerűbbek. A német ajkú lakosság egyenesen rajong érte, mert masszív, megbízható, könnyen felszerelhető, biztonságos, sőt elektromos biciklire is kiváló. A márka megálmodói most tovább kényeztetik a felelősségteljes biciklitulajdonosokat, hiszen legújabb kerékpárszállítójukat elektronikus tolatóradarral látták el. A kis kütyüvel nem kell bajlódnunk, hiszen már összeszerelve kapjuk a gyárból és ami a legjobb: itthon is elérhető!

x21-s-dc-mit-radarwellen



A tolatóradaros kerékpárszállítóhoz a mintát a termék jól bevált elődje szolgáltatta, hiszen az említett típust 16 termékdíjjal jutalmazták Németországban. Az új prototípus megtervezésekor figyelembe vettek különböző kényelmi szempontokat is, ezért a radarnak nincs szüksége semmilyen kábeles kapcsolatra az autóval. A fogadóegységet egyszerűen a szivargyújtóhoz vagy a műszerfalhoz kell csatlakoztatni, és a rádióvevő hang-, valamint fényjelzéssel is figyelmeztet az esetleges veszélyekről. Az érzékelő szélesebb járművek esetében is megállja a helyét, hiszen 2,5 méteres távolságú és 1,7 méteres szélességű területet fed le 2 darab legújabb generációs szenzor segítségével.

x21-s-dc-mit-fahrzeug1

Mindeközben a rendszámtábla mizéria megoldódni látszik, ugyanis legkésőbb jövő év elejétől új rendszámtípus jelenik meg, melyet az autók hátfalára szerelt bringatartókra lehet majd kiváltani.

Ha Önnek is állandóan meggyűlik a baja a szűk helyekkel és drága kerékpárján egy karcolást sem szeretne ejteni, akkor érdemes kipróbálni az Uebler új termékét (X21-S DC), mert nemcsak egyszerűbbé és gyorsabbá teheti a kerékpárszállítást, de garantáltan kevesebb fejfását fog okozni a felszerelése és használata is!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: