DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Visszahívott autó ölte meg a Star Trek-sztárt

A többek közt az új Star Trek-szériából ismert 27 esztendős színészt, Anton Yelchint saját autója gázolta halálra vasárnap – a Grand Cherokee egyike volt a több mint egymillió visszahívott Jeepnek.

Tragikus hír rázta meg a filmvilágot vasárnap: holtan találták a 27 esztendős orosz származású amerikai színészt, Anton Yelchint, aki sok más szerepe mellett a Star Trek-reboot Csekov zászlósaként lett világszerte ismert. Yelchint saját autója ölte meg, amikor meredek lehajtóján legurulva odaszorította őt a kapuhoz.

Mint a Los Angeles-i Rendőrség megerősítette, az autó egy 2015-ös Jeep Grand Cherokee volt, egyike annak a több mint egymillió darabnak, melyeket a Fiat Chrysler nemrég visszahívott, miután a szokatlan kialakítású sebességváltó számos elgurulásos balesethez vezetett, melyek eddig több mint negyven sérülést okoztak.

yelchin



Most pedig már halált is, hiszen bár még nem erősítették meg, a balesetet minden bizonnyal az okozta, mint az elmúlt hónapok incidenseinek esetében. Az autó üresben maradt parkolási mód helyett, visszagurult a meredek lehajtón, a kapuhoz szorította sofőrjét, aki nem tudott szabadulni és megfulladt.

Anton Yelchin 27 évet élt. Legyen neki könnyű a föld.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: