DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Nem látszik rajta, hogy igáslónak született

Jobb minőségű anyagokkal és a legújabb fedélzeti berendezésekkel – köztük a nagy felbontású érintőképernyővel szerelt infotainment rendszerrel – érkezik az új Amarok a kereskedésekbe, még idén szeptemberben.

vwamarok2017



Néhány héttel ezelőtt leplezte le az új Amarok pick-upját a Volkswagen, mely új fejlesztésű, V6-os dízelmotorjával nem titkoltan a prémium irányba mozdul el a kategóriáján belül. Ezt hangsúlyozza tovább az Amarok utastere is, melyről most először láthatunk képeket. A műszerfal kialakítása jellegzetesen volkswagenes, abszolút nem látszik rajta, hogy haszonjárműben ülünk. Ráadásul a 14 irányba állítható, fűthető „ergoComfort” vezető- és utasülés felettébb kényelmes, s a magas pozíciónak hála, a forgalmat is remekül átlátni belőlük. A volán multifunkciós is lehet, a nagyfelbontású, színes érintőképernyő pedig megkönnyíti a különböző funkció használatát, előhívását. Akár hanggal is vezérelhető. Emellett négy 12 voltos csatlakozó, légkondicionáló, Park Pilot tolatósegéd és keret nélküli belső visszapillantó tükör várja az utasokat, mindez csak pénztárca kérdése.

vwamarok2017b

A gépháztető alá tehát az új fejlesztésű, 3.0 literes V6-os TDI egység kerül, háromféle teljesítményszinttel. Emellett rendelhető lesz kizárólag hátsókerék-hajtással is az marok, de természetesen 4Motion kapcsolható vagy állandó összkerék-hajtás is választható lesz a német pick-uphoz. Ősszel kerül a kereskedésekbe.

vwamarok2017a

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: