DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

A kevesebb néha több - Arden Jaguar F-Pace

Az angol autók tuningolására szakosodott Arden által fejlesztett aerodinamikai csomag teljesen megváltoztatja az új F-Pace karakterét. Erre mondják tipikusan, hogy a kevesebb néha több…

jaguarfpacearden



Jochen Arden neve (szinte) már egybeforrt a Jaguarral, a német úriember, illetve a vezetésével létrehozott tuningműhely több évtizede foglalkozik az elegáns brit sport- és túrakocsik átalakításával, így mára mindenki tudja, kihez kell fordulni, ha egy Jaguart jobbá, szebbé vagy különlegesebbé kell tenni.

jaguarfpacearden01

Ennek jegyében természetesen a szeptemberben leleplezett F-Pace szabadidő-autó sem úszhatta meg a sorsát, bekerült az Arden formatervezőinek keze közé, akik egy teljesen új optikai csomagot fejlesztettek a villámgyors, angol SUV-hoz. Ezzel azonban a karakterét is megváltoztatták az F-Pace-nek, a gyárinál jóval agresszívebb, hatalmas beömlőnyílásokkal szabdalt első lökhárító, a küszöbtoldatok, valamint a (hamarosan szénszálas) diffúzor alapvetően új, s talán nem annyira pozitív arculattal ruházza fel a Jaguart. Az összképet 22 vagy 23 colos könnyűfém felnik teszik teljessé, s ami biztos, hogy a feltűnés garantált velük, illetve az Arden F-Pace-szel.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: