DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Nála az előny! - Chevrolet Camaro ZL1 Cabrio

A 2+2 személyes Camaro ZL1 Convertible 640 lóerős, s körülbelül 4 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra. Úgyhogy most a Dodge-on a sor!

chevroletcamarozl1convertible



Pár héttel ezelőtt debütált a 640 lóerős Chevrolet Camaro ZL1, mely ugyan a lóerők terén el van maradva a Challenger SRT8 Hellcattól, ám remek menetteljesítményeivel villámgyorsan egyenlít. Most pedig, a Convertible változat bemutatásával, nála az előny, hiszen a Dodge nem tud hasonló típust felmutatni.

chevroletcamarozl1convertible01

A 2+2 személyes, vászontetős izomautó ugyanúgy 640 lóerős, mint a coupe változat, s jelent is némi pluszsúlyt a megerősített karosszéria, a menetteljesítményei még akkor is bámulatosak. Ráadásul a 6.2 literes V8-as mellé tízfokozatú automata váltó is társulhat, Magnetic Ride felfüggesztéssel és elektronikusan önzáró differenciálművel. A pompás műszaki arzenál része még a Performance Traction Management és a Custom Launch Control, a Brembo fékrendszer és a 20 colos kovácsolt felnikre feszülő Goodyear Eagle F1 Supercar abroncskészlet. A pazar kinézetű, villámgyors kabrió 2017 elején érkezik meg a kereskedésekbe. Mi pedig kiváncsian várjuk, hogy mit lép erre a Dodge!

chevroletcamarozl1convertible02

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: