Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek
Autó

Ez aztán a tricikli!

A pontos árát egyelőre még nem árulták el a Morgan EV3-nak, de körülbelül 36.000 dollártól lesz kapható az elektromos 3Wheeler.

morganev3

Bármilyen hihetetlen is a képek alapján, akár ketten is elférnek a Morgan elektromos hajtású háromkerekűjének nyitott kabinjában, természetesen eléggé intim közelségben egymással. Ha azonban csak a pilóta megy el egy körre az EV3-mal, akkor a használaton kívüli ülést le lehet takarni, s ezáltal jobb lesz a „tricikli” aerodinamikája.

morganev3b

Mellesleg a teljesen elektromos hajtású Morgan EV3 a 46 kW-os teljesítményű elektromos motorjával és a 20 kWh-s kapacitású lítium ion akkumulátorával akár 241 kilométert is képes megtenni egyetlen töltéssel, miközben 9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra, s akár 145 km/h-val is képes száguldani…

morganev3c

Ehhez a 3Wheeler alacsony, 500 kilogrammos tömeges is hozzájárul, a nehéz villanymotort és akkumulátort könnyű szénszálas karosszériaelemekkel kompenzálta az angol manufaktúra. Az biztos, hogy megjelenésének és felépítésének köszönhetően abszolút különleges élményt nyújt a brit apróság.

morganev3d

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?