Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 22. kedd
Autó

Teljesen egyedi - Mansory J.S.1 Edition

A J.S.1 Edition James Stunt különleges autóflottájához csatlakozik, mely legalább 20 másik Mansory modelllel is büszkélkedhet.

mansoryjs1edition02

A Mansory teljesen újraépítette a Lamborghini Aventador 750-4 SV karosszériáját, a testre szabott szénszálas héj nemcsak aerodinamikai szempontból előnyös, hanem könnyű is, így a gyári szuper-sportkocsi súlyából mintegy 50 kilogrammot lefaragtak a használatával. Ráadásul James Stunt szigorú elvárásainak is megfelel a megjelenése; való igaz, hogy az új elemek – úgy mint a szénszálas motorháztető, nagyobb hátsó spoiler, diffúzor, tetőre szerelt légbeömlő, küszöbök, és első légterelő – elég ijesztő utcai harcost faragnak a Lamborghiniből.

mansoryjs1edition04

Ugyanakkor a J.S.1 Editon esetében nem a maximális teljesítmény elérése volt a cél a tuningolók és a tulajdonos részéről, hanem egy harmonikus, egységes csomag. Így a 6.5 literes V12-es motornak csak a motorvezérlő elektronikáját optimalizálták, illetve nagyobb teljesítményű légszűrőt és egy új sportkipufogó-rendszert illesztettek az erőforráshoz. Ezeknek a változásoknak köszönhetően 830 lóerőre nőtt az erőmű teljesítménye, s az autó menetteljesítményei is számottevően javultak. A Mansory 2,7 másodperc alatt éri el álló helyzetből a 100 km/h-t, 8,4 szekundum alatt a 200 km/h-t, s mindössze 23,4 másodpercre van szüksége a 300 km/h-s tempó eléréséhez. Hogy mennyibe került James Stuntnak mindez? Egy igazi úriember a pénzről nem beszél, csupán élvezi…

mansoryjs1edition05

mansoryjs1edition03

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?