DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Örök szerelem - Rolls-Royce Ghost „Eternal love”

Kifejezetten a kínai piac számára készül a Rolls-Royce Ghost spéci változata.

rollsroyceghosteternallove02



A kínai – és több más - kultúrában a hattyú a hűség, a szerelem jelképe. S mivel a kínai piacra készülő Rolls-Royce Ghost „Eternal Love” kiadás szintén az „Örök szerelem” jegyében fogant, nem véletlen, hogy a kétszínű – English White és Silver Stain – karosszériáján és egyedi utasterében megjelenik a hattyú és a szív közös motívuma.

rollsroyceghosteternallove03

A 20 colos kovácsolt felniket viselő Ghost kabinjában tovább folytatódik a szerelmi téma, a hattyúnyakból rajzolt szív motívum több helyen is feltűnik, például a megvilágított küszöbökön és a bőrülések háttámláján. A kontrasztos vörös díszöltések mellé ugyanilyen színű tetőkárpit jár, miközben „Tudor tölgy” faberakás díszíti a műszerfalat és az ajtókat.

rollsroyceghosteternallove01

Műszaki szempontból nem módosították a Rolls-Royce Ghostot, vagyis a 6.6 literes V12-es erőforrása továbbra is 570 lóerő és 780 Nm leadására képes. Menetteljesítményei ennek megfelelően lenyűgözőek, 4,9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra, végsebessége pedig 250 km/h. az Eternal Love Edition Ghostból mindössze 16 darab készül.

rollsroyceghosteternallove04

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: