DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Mekkora arc! Magát "fényezi"!

Ha akarsz egyet a vörös villámból, ne habozz, hanem cselkedj!

bmwi8protonicrededition01



A BMW i divízió az innovatív mobilitás mellett a progresszív dizájnra is különleges hangsúlyt fektet, amelyet a gyártó a 86. Genfi Nemzetközi Autószalon színpadán egy vadonatúj különleges kiadással példáz: bemutatkozik a BMW i8 Protonic Red Edition, amelynek exkluzív stílusjegyei és felszereltségi opció új szintre emelik a progresszív sportautó személyre szabhatóságát. Eme rendkívüli négykerekű mindemellett új fejezetet indít el az innovatív plug-in hibrid sportautó jövőbeni különlegeskiadás-sorozatában.

bmwi8protonicrededition05

Mindenesetre elég érdekesen mutat az i8 karosszériája a piros színben, s az egyedülálló stílus az utastérben is folytatódik. Már a beszálláskor, a küszöb „átlépésekor” szembesülünk azzal, hogy az egyedi változatban ülünk, de ugyanezt jelzik a kontrasztos, piros díszöltések is az üléseken és a szőnyegeken is. Emellett szintén egyedi színt kaptak a kilincsek és a biztonsági övek is.

bmwi8protonicrededition02

Az bajor sportkupé mozgatásáról továbbra is a szokásos plug-in hybrid hajtáslánc gondoskodik, 357 lóerős összteljesítménnyel. Ennek köszönhetően 4,2 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra, végsebessége pedig 250 km/h.

bmwi8protonicrededition03

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: