DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Pappas autó – 67 év tapasztalat, 25 éves múlt, 10. születésnap

Néhány nappal ezelőtt ünnepelte fennállásának 10-dik születésnapját a Pappas Autó Magyarország Kft., melyet a Kelet-Európa legnagyobb jármű kereskedelmi vállalkozásai közé sorolt, 67 éve alapított Pappas Csoport hozott létre.

Sikerét garantálta, hogy a Mercedes-Benz kizárólagos importőreként 25 éve alapított MB-AUTO Magyarország Kft. piaci tapasztalataira építkezhettek, amit jelez az is, hogy a 2014-es üzleti évet 50 milliárd forintot meghaladó bevétellel zárták. A Pappas Csoportot egy magyarországi születésű testvérpár, Georg és Dimitri Pappas alapította 1948-ban, hogy kialakíthassák a Mercedes-Benz kereskedelmi hálózatát. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően Georg Pappas 1990-ben visszatért Magyarországra, ahol megalapította az MB-AUTO Magyarország Kft-t.

2005-ben az MB-AUTO Magyarország Kft. jogutódjaként létrehozott Pappas Auto Magyarország Kft-nél az európai normáknak megfelelően szétvált az importőri és kereskedői tevékenység, és a cégalapítók gyermekei, Alexander és Catharina Pappas vették át a Pappas Csoport irányítását. A váltáson túl fontos lépés volt, hogy megkezdődhetett a Chrysler, a Jeep és a Dodge típusainak értékesítése is. Két évvel később a márkaportfólió tovább szélesedett, és 2007-ben kínálatába vette a Kia, illetve a Mitsubishi Fuso modelljeinek értékesítését és szervizelését is. 2010-től a Fiat és a Lancia személyautói mellett a DAF teherautóinak forgalmazása is elindulhatott. 2014-ben pedig az Iveco modellek szervizszolgáltatásával bővült a portfólió. A Pappas Auto Magyarország ezért jubileumi ajándékokkal várja vásárlóit idén. Új személyautó vásárlásakor 250 ezer forint összértékű kuponkollekcióval lepik meg ügyfeleiket, melyben a saját kedvezményeiken túl egyedi partnerajánlatok is megtalálhatók.



pappas_header

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: