DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Kamionosnak állt Kulcsár Edina és Mártha Imre

Az Invitel operatív főigazgatója Bunkoczi László az ismert tereprally versenyző, és hazánk egyik legszebb lányának kíséretében próbálta ki a Waberer’s vadiúj, Euro6-os nyergesvontatóját.

Új szerepben kamatoztatta vezetői képességeit Mártha Imre: az egyik legnagyobb hazai távközlési cég operatív főigazgatója személyesen tesztelte a Waberer’s vadiúj Euro6-os MAN nyergesvontatóját. Mártha Imre azonban ezúttal sem bízott semmit a véletlenre: a közismert rallyversenyzőt, Bunkoczi Lászlót hívta segítségül, hogy mitfahrerként tegyen meg mindent a mielőbbi célba jutásért. A csúcstechnológia mellett pedig a szépség is helyet kapott: Kulcsár Edina, a Miss World Hungary 2014 évi győztese, a nemzetközi versenyen elért helyezése alapján pedig „a világ második legszebb lánya” is csatlakozott az alkalmi pároshoz.

Invitel_Bunkoczi_Laszlo_Kulcsar_Edina_Martha_Imre



Kamionvezetőként tette magát próbára Mártha Imre, aki Bunkoczi László navigátori segédletével egy – Európa útjain tekintélyes teljesítményűnek számító – 440 lóerős MAN kamionnal manőverezett Budapesten a minap. A rendhagyó tesztelés az egyik legnagyobb európai közúti fuvarozó központjában kezdődött, és az Invitel Kozma utcai adatközpontjáig tartott, ahol azok a szerverek is megtalálhatók, amelyeken a Waberer’s informatikai rendszerei futnak. Így a cégek legfőbb büszkeségei – a kamion és az adatközpont – nem csak virtuálisan, hanem valóságosan is találkozhattak.

Hogy még több izgalom legyen a rendhagyó kalandban, az Invitel főigazgatója vállalta, hogy mire a helyszínre ér – akármilyen jól is navigál a profi rallys – az érkezésükre várókat már köszönteni fogja az a videoüzenet, amelyet közvetlenül az indulás előtt vettek fel. Így élesben tesztelhették az Invitel adatátviteli hálózatát, melyen keresztül a sok száz megabyte-os videoállomány szerkesztve, feltöltve, majd a célállomáson letöltve meg kellett, hogy érkezzen, mielőtt a 440 lóerős monstrum begördült az adatközpont kapuján.

Invitel_Martha_Imre_1

Az esemény résztvevőit a Miss World Hungary 2014 évi győztese, Kulcsár Edina videoüzenetben köszöntötte az indulás helyszínéről, majd a kamion begördülése után nem sokkal a világ egyik legszebb lánya személyesen is csatlakozott az eseményhez és értékelte a tesztelést. Kulcsár Edina nagy érdeklődéssel követte, hogy egy internet használó által feltöltött video file hogyan jut el a „színfalak mögött” az optikai gerinchálózaton, berendezéseken keresztül a kijelölt helyre.

Invitel_Bunkoczi_Laszlo_Kulcsar_Edina_Martha_Imre (1)

„Az Invitel és a Waberer’s között régóta jó az üzleti kapcsolat, ami talán annak is köszönhető, hogy mindkét cég szolgáltatásai a csúcstechnológiára épülnek. Csak míg a Waberer’s a legkülönfélébb árucikkeket, mi informatikai megoldásokat szállítunk ügyfeleinknek” – fogalmazott Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója, aki örömmel vállalkozott a kalandra, és az első pár méter után már magabiztosan forgatta a kormányt. „Korábban is vettem már részt teherautóval egy rendhagyó rallyn, illetve valamennyi kategóriában rendelkezem a járműkülönlegességek vezetéséhez szükséges jogosítvánnyal. Ennek ellenére sokat készültem a mostani tesztvezetésre, hiszen a több mint 12 literes motorral felszerelt járműkolosszus irányítása nem gyerekjáték. Nagy élményt jelentett az út,, amit teljessé tett, hogy a kamioncsoda útját egy profi autóversenyző és Magyarország egyik legszebb lánya is kísérte” – tette hozzá mosolyogva.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: