DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd

Több mint félmillió forint gyűlt össze a Formula.hu árverésén

A legnevesebb magyar autóversenyzők, a Formula.hu szerkesztősége, na és persze főként olvasóink közreműködésével 500 000 forint feletti összeg gyűlt össze a Hungaroringen megsérült László Attila alapítványának.

Januárban indult és hat héten át tartott különleges aukciónk, amely a DTM tavalyi magyarországi futamának bokszutcai zűrzavarában maradandó sérülést szenvedett sportbíró, László Attila megsegítésére jött létre, és amely mögé legnagyobb örömünkre beállt a teljes magyar autósportos élvonal. Az ország legjobb versenyzői közül heten ajánlottak fel különféle értéktárgyakat, ruházati termékeket a nemes ügy érdekében, ezeket mi a Facebook-oldalunkon árverésre bocsátottuk olvasóink között, a befolyt összeg pedig teljes egészében a Te is Segíthetsz! Támogató Alapítványhoz jutott el.

László-Kiss



Az akció egy fiatal rajongót, a 12 éves Markó Milánt annyira megérintette, hogy egy extra termékként ő is felajánlott egy különlegességet az árverésünkre: egy pólót, amelyet a hungaroringi versenyek során több mint 30 pilótával aláíratott. Erre végül a legnagyobb ajánlatot, 100 000 forintot a Team VRS tette, viszont azzal a megjegyzéssel, hogy szeretnék, ha a póló visszakerülne tulajdonosához, Milánhoz, aki sokat fáradozott az autogramok összegyűjtésével. A Formula.hu támogatta ezt a döntést, ezzel ugyanis mindenki jól járt, hiszen Milán önzetlen felajánlása így is komoly összeggel gyarapította az alapítvány számláját.

A László Attila megsegítését célzó gyűjtésünk tavaly decemberben, a TOP50 magyar autóversenyző gálán kezdődött, ahol két versenyző, Tassi Attila és Herczig Norbert bejelentették, hogy még a licit indulása előtt, attól függetlenül egyaránt 50 000 forinttal szállnak be a jótékonykodásba, ezen felül pedig a Formula.hu is felajánlott még 50 000 forintot. Rendezvényünkhöz kapcsolódva érkezett egy tárgyi felajánlás is, a Casio egy karórát juttatott el László Attilához.

Ezekkel az előzetes adományokkal és a versenyzői termékekért zajló árveréssel a Formula.hu együttesen 565 000 forint pénzösszeget gyűjtött össze a sikeresnek elkönyvelhető kampányban László Attila számára, aki reményeink szerint jó hasznát tudja majd ennek venni a gyógyulása és a mindennapi élete megkönnyítése során.

Árverésünkben az alábbi felajánlások érkeztek az egyes termékekre:

  HUF
M1RA sapka és póló 35 000
ifj. Érdi Tibor pólója 15 000
Nagy Norbert sapkája 35 000
Tassi Attila aláöltözete 35 000
Kiss Norbert trófeája 100 000
Herczig Norbert pólója 15 000
Nagy Dániel kabátja 80 000
Rajongói póló aláírásokkal 100 000
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: