DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Kivételes minőség - Egyedülálló apartmanház Gödön

A Golden Palace Göd Apartmanház létrehozásával a Cordys és a Green Plan Energy újabb innovatív, előremutató szemlélettel bíró beruházást valósít meg hazánk egyik legcsodálatosabb természeti adottságokkal rendelkező városában, közvetlenül Budapest mellett. A komplexum 2022 nyarától várja lakóit, amely kivételes szolgáltatások révén magas színvonalú életkörülményeket biztosít, egyúttal minőséget, megbízhatóságot képvisel és biztonságot szavatol.

 

Biztonság, kényelem, magas minőség, valamint kiszámíthatóság az egész családnak – ezt ajánlja a Golden Palace Apartmanház Gödön. Az egész életünk egy nagy kaland, halljuk néha. Van, aki osztja ezt a nézetet, és olyan is akad, aki kevésbé, abban azonban többségünk talán egyetért, hogy az élet zajos körforgása akkor igazán élvezhető, ha a mindennapok eseményei biztonságot, kényelmet, kiváló minőséget, kiszámíthatóságot, fenntarthatóságot, legtöbbször pedig egyedi életérzést kölcsönöznek számunkra ezen a hosszú, tartalmas utazásunk során.

1200x628_logoval_FB-re_kulso_7



A luxus a mindennapok örömeiben rejlik. Mikor arról kérdeztük Tirpák Istvánt, a Cordys Holding Vagyonkezelő Zrt. tulajdonosát, hogy mi ihlette, mi keltette életre a Golden Palace Göd Apartmanházat, azt a választ kaptuk, hogy olyan igényes, hangulatos, színvonalas, jellemzően 65 év felettieknek otthont és egyedi élményt kínáló szolgáltatás nyújtásának lehetősége fogalmazódott meg, ami hazánkban  több évtizedes hagyománnyal bír, mégis kevesek számára ismert.

A Golden Palace Göd megálmodói és vezetői vallják, hogy a kiváló életminőség idősödő korban is elérhető kell hogy legyen, ez ma már nem lehet kiváltság. Mindannyian eltérőek vagyunk, megismételhetetlenek. Nem egyezhet a véleményünk mindenben, de abban talán egyetérthetünk, hogy a legjobb tudásunk szerint a legkiválóbb minőséget kell kínálnunk azok számára, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket, és engedik, hogy önmaguk, szeretteik, szüleik életének részesévé váljunk azáltal, hogy szolgáltatásainkkal ott vagyunk a mindennapok során.

1200x628_logoval_FB-re_belsoterek_24

A Green Plan Energy Környezetvédelmi Kft. ügyvezetője véleménye szerint „Hazánkban több nyugdíjasház is működik, de hisszük, hogy a Golden Palace Göd apartmanház magasan kiemelkedik majd ezek közül. Impozáns megjelenésével, belső kialakításával, egyedülállóan tágas tereivel, hangulatos parkjával és szolgáltatásai sokszínűségével, valamint a további támogató lehetőségek kifogyhatatlan tárházának köszönhetően unikális értéket képvisel a nyugdíjasházak körében. A kialakítás során kiemelten két szempont lebegett a szemünk előtt: „mitől lehetne még jobb és még kényelmesebb?”

Prémium élmény minden korban: a Golden Palace Göd Apartmanház felkeresését akkor ajánljuk leginkább, ha valaki autonóm életmódjának teljes megtartása mellett a pihenésre és aktivitásra egyaránt vágyik, és nem feltétlenül szorul ápolásra vagy gondozásra. Ha szeretné, hogy a mindennapokban ne a kötelezően ellátandó feladatokra kelljen fókuszálnia, ezeket bátran bízza ránk. Míg mi ellátjuk a kötelmeket, Önnek lehetősége van feltöltődni, új kalandokba vágni, gondtalanul élvezheti az egyes szolgáltatások által biztosított prémium élményt, és közben unokáját is bevezetheti például a horgászat, a csónakázás vagy a minigolf rejtelmeibe!

IMG_4601!!!_resize

A jó döntés életre szólhat: mindannyiunk számára fontos a biztonság, a kiszámíthatóság, a megbízhatóság, a lojalitás.  Ismerjük és hisszük az adott szó kötelmét vagy egy erős kézfogás jelentőségét. Hisszük, hogy minden életkorban megtalálható az a szépség, ami egyedi, és csak arra az adott időszakra vonatkozik. Bármikor dönthetünk úgy, hogy a következő néhány évtized lesz életünk legjobb szakasza.

Ha Önnek vagy szeretteinek fontos a kényelmes, biztonságos és prémium életminőség idősödő vagy idős korban is, akkor szeretettel várjuk megkeresésüket.

 

Elérhetőségeink: +36(70) 621 1222 | e-mail: info@goldenpalacegod.hu

https://www.goldenpalacegod.hu/

IMG_4269!!!_cut_resize

Értékesítési vezető: Huszár Viktória ügyvezető

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: