DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Nyerj egy szovjet vívmányról elnevezett órát!

2003 augusztusában a Vilniusi Koliz vállalat és a Chystopol Watch Factory Vostok megállapodott egy közös vállalkozás elindításában. Az új vállalat fő célja az volt, hogy olyan órasorozatot készítsen, amelyben megvan mind a modern tervezés, mind a minőség. Így jött létre a litván székhelyű Vostok-Europe.

A Vostok-Europe kollekció modelljei első alkalommal 2004-ben a bázeli órakiállításon voltak láthatóak, és a világ minden tájáról megjelent látogatók körében nagy visszhangot váltottak ki.

A több Dakar-versenyzőt is támogató gyártó olyan órákat készít, amelyek extrém helyzetekben is helytállnak, szlogenjük: „for going to extremes”, azaz az extrém helyzetekhez. Évente körülbelül harmincezer órát gyártanak, amivel igazán exkluzívnak mondhatóak. Hét órásmestert alkalmaznak, akik mindegyik órát kézzel szerelik össze, majd végzik el rajtuk a szükséges pontosság- és vízállóságteszteket.



A Vostok-Europe büszke arra, hogy több márkanagykövet is képviseli, mint például a Világ Legerősebb Embere, Žydrūnas Saviskas, vagy a Korlátlan Műrepülés Világ Bajnoka, Jurgis Kairys. A nagykövetek azáltal, hogy hordják óráikat, tesztelik őket versenyeiken és bajnokságaikon bizonyítják óráik hasznos és egyedi funkcióit.

A Vostok-Europe órák jelenleg több mint 30 országban elérhetőek. Minden kollekciójuk egy szovjet technikai vívmánynak állít emléket, legújabb órájuk, az Energia, az eddigi legnagyobb és legrobusztusabb órájuk. A számlapot egyedi módon tríciumcsövek világítják meg, ezek biztosítják, hogy az órát minden fényviszonynál le lehet olvasni.

Az It’s Time Shop játékában most akár megnyerheted a Vostok Europe Gaz Limousine Alltimer órát! A játékban az @itstimeshophungary oldalon tudsz részt venni, a közzétett játékfelhívás és az oldal kedvelésével.

A játékban megnyerhető Vostok Europe Gaz Limousine Alltimer óra tulajdonságai:

- világidő kijelzés

- ébresztő

- öröknaptár

- stopper

- trícium csövek a tökéletes láthatóságért

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: