DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 26. vasárnap

Rali hírek

Ifj. Tóth: Teszt lett belőle, de annak remek!

Teszteltek - Más választásuk nem nagyon volt, hiszen az előző napi kicsúszás (a nézők hatalmas szívvel tették vissza őket az útra) miatt hat perces hátrányba kerültek.

részletek

Herczig az ORB idei első győztese

Grzegorz Grzyb nyerte a 10. Eger Rali abszolút értékelését, miután vasárnap a gyorsabb szakaszokon sikerült kihasználnia WRC-jének erejét, így le tudta dolgozni Herczig Norbert mögötti hátrányát.

részletek

Eger Rali: Herczig és utána a külföldi armada

Meglehetősen szokatlan képet mutat az első nap végi eredménylista a 2015-ös rali országos bajnokság nyitófutamán, az Eger Ralin. Az éllovas Herczig Norbertet három külföldi pilóta üldözi.

részletek

Eger Rali: Herczig magabiztos előnye

Bekezdett a 2015-ös rali országos bajnokság nyitófutamán, az Eger Ralin a Herczig Norbert, hiszen az első kör végén majd’ fél perces előnyt autózott ki legközelebbi üldözőivel szemben.

részletek

Eger Rali: Minden, amit tudni kell

Szombat reggel az Eger Ralival megkezdődik a 2015-ös országos ralibajnokság – az alábbiakban összefoglaltuk, amit a többek közt nyolc WRC-t felvonultató mezőnyről és a versenyről tudni érdemes.

részletek

Pócs Gábor a realitás talaján marad

Végre előkerült egy-két tehetséges ifjonc is a raliban. Kell itt is a megújulás, és kell az utánpótlás. Nem akarok ujjal mutogatni, vagy inkább mégis.

részletek

North Racing: Nem számít semmi, ott leszünk

A North Racing egyesületében a Növényi SE csapatában induló versenyző Erdélyi György a felmerülő akadályokat leküzdve, kitartóan készül az idei év első ORB és Rallye2 versenyére az Eger Ralira.

részletek

A Schmidt Racing párosa tanulni megy Egerbe

A magyar gyorsasági motorsport újabb csapattal gazdagodott. Balogh Róbert menedzser vezetésével ugyanis zászlót bontott a Schmidt Racing. A csapat ezen a hétvégén már a pályán is bemutatkozik...

részletek

Herczig Norbert: Izgalmas évad elé nézünk

Március utolsó hétvégéjén végre újra felbőgnek a motorok. Ezen a hétvégén indul ugyanis a Magyar Országos Rallye Bajnokság 2015. évada Egerben és környékén...

részletek

Váltott lovakon Botka Dávid

Botka Dávid vezeti kategóriáját két futam után az Európa Bajnoki sorozatban, de a pilóta nem hagy ki egy lehetőséget sem, hogy tesztelje önmagát és az autóját.

részletek

Adok-kapok lesz Egerben

A Bakó Rally Team felsorakoztatja a Citroeneket a 10. Eger Rallyn, és csatába küldi a versenyzőpárosokat. A bemelegítés megtörtént Parasznyán, gépkönyvezés kipipálva, tehát nincs mire várni.

részletek

MR Racing SE: Az újdonság varázsa

Március 27-29-e között az Eger Ralival kezdetét veszi a Magyar Országos Rallye Bajnokság. A MR Racing SE színeit hat páros képviseli a heves megyei szezonnyitón.

részletek