DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 5. vasárnap
Nyereményjáték

A legjobb bet kaszinó tippek Forma-1 versenyekre

A Forma-1 versenyek Magyarországon is hatalmas népszerűségnek örvendenek, ami nyilván nem kis mértékben köszönhető a ténynek, hogy több mint három évtizede nálunk is szerveznek versenyeket.

Ez pedig közel hozta az utazó cirkuszt, annak izgalmát, a versenyzőket, a vele járó felhajtást mindannyiunkhoz. Az idei Hungaroring-futamra július 31-én kerül sor, a legnagyobb rajongóknak már biztosan megvan a jegyük a futamra.

Ha esetleg nem tudtad volna, a Forma-1 versenyekre is lehet fogadni, sőt, számos különböző fogadási lehetőségünk is van egy-egy futam során. Számos olyan online bet kaszinó működik, ahol Magyarországról is megtehetjük tétjeinket, erre az egyik legjobb lehetőséged itt van: https://campobet.com/hu/. Ne csak szurkolj, hogy a versenyt Verstappen, Hamilton, Leclerc vagy más nyerje, fogadhatsz is erre. Ha a fogadási lehetőségek szempontjából nézzük, a futamok szombattól kezdődően izgalmasak számunkra, tekintve, hogy a harmadik szabadedzést követő időmérő már egy olyan esemény, amelyre tippelni lehet. Ez nem is meglepő, hiszen az itt elért eredmények alapján áll össze a verseny sorrendje. Egyes pályák esetében pedig akár sorsdöntő is lehet, hogy ki indulhat a vasárnap délután kettőkör startoló nagydíj futam pole pozíciójából. 

Nyertes, kieső, egymás elleni fogadás

Ami az elérhető fogadási lehetőségeket illeti, nyilván az első és magától értetődő tippelés arra vonatkozik, ki nyeri meg az adott versenyt és locsolhatja a pezsgőt a közönségre és a körülötte lévőkre. Az ilyen fogadásoknál a futamon elinduló versenyzők mindegyike szerepel, általában vannak kiemeltek is, akik esélyesebbek, de ha esetleg egy olyan futamról van szó, ahol történhetnek meglepetések, akár nagyot is nyerhetünk. Ennél kicsit esélyesebb opció, ha nem pilótára, hanem istállóra fogadunk, hiszen így valójában duplára nönek a nyerési esélyeink. 

Ennek az ellenkezője a kiesőre, kiesőkre való fogadás. Így, számos fogadóiroda kínál olyan opciót is, hogy fogadjunk arra, mely versenyzők nem fogják befejezni a futamot, valamint azt is meg tudjuk tippelni, be kell-e engedni a safety car autót a versenyre a futam ideje alatt és hányszor. 

Minden időszaknak, idénynek vannak riválisai, nagy párharcai, olyan versenyzők akik számára presztízskérdés az egymással szembeni eredmény. Van ilyen fogadási lehetőség is, megtehetjük tippünket arra, hogy a két rivális közül melyik indul kedvezőbb rajtpozícióból, melyikük ér célba előkelőbb helyen. 

A verseny egész évben zajlik és nyilván a szakmai oldalak, az elemzők és a rajongók is folyamatosan azon vitatkoznak, ki lesz a világbajnok, melyik istálló nyeri a konstruktőrök versenyét és viszi el a végső dicsőséget. A világbajnokra és a nyertes istállóra fogadhatunk a szezon megkezdése előtt, de egész év folyamán is, a verseny alakulását ismerve, nyilván azzal, hogy ennek függvényében a szorzók is állandóan változni fognak.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: