DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Motor

Egy csapat, két dizájn az LCR Hondánál

A japán gyártó szatellit csapata tavalyhoz hasonlóan eltérő dizájnt villantott Alex Marquez és Takaaki Nakagami motorjai esetén, köszönhetően az eltérő névadó szponzornak.

Két részletben tartotta meg csapatbemutatóját az LCR Honda, mivel az előző évekhez hasonlóan a két motorhoz ezúttal is eltérő névadó szponzor tartozik. Az egyik versenygépet a Castrol támogatja, így a csapatnál második idényére készülő Alex Marquez motorján ezúttal is megjelennek a vállalat színei – igaz, szemlátomást több kék került a dizájnba a 2021-es változathoz képest:

lcr-marquez-1



lcr-marquez-2

lcr-marquez-3

Lucio Cecchinello alakulatának másik felének az Idemitsu a névadó szponzora, így a szintén maradó japán Takaaki Nakagami Hondájának festése is eltér az ifjabb Marquezétől. Ráadásul ez esetben a tavalyi verzióhoz képest is vannak változások, az eddig domináns piros kevésbé hangsúlyos lett, a helyét a fekete vette át az arany mellett az RC213V-n:

lcr-nakagami-3

lcr-nakagami-2

lcr-nakagami-1

Ha imádod a MotoGP-t és nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be a MotoGP és egyéb motoros bajnokságok kapcsán!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: