DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 1. szerda
F1

Sportkártya jelent meg Baumgartner Zsoltról

A Budapest Card Show keretein belül mutatta be a Topps a hazánk egyetlen F1-es versenyzőjéről készült különleges sportkártyát.

A hétvégén a fővárosi Récskei Centerben rendezik meg a Budapest Card Show 2024 elnevezésű eseményt, amelynek középpontjában – ahogy arra a rendezvény neve is utal – a kártyák állnak.

Az eseménynek pedig idén van Formula-1-es kötődése is. A sportkártyák forgalmazására szakosodott világcég, a Topps ugyanis egy különleges sportkártyát mutatott be szombaton, amelyen Baumgartner Zsolt szerepel.

baumgartner-4



Mint az a Mészáros Sándor kollégánk által készített képeken látható, hazánk egyetlen F1-es versenyzőjének 2003-as Magyar Nagydíjon beugróként történt – a szabadedzésen megsérült Ralph Firmant helyettesítette a Jordannél – bemutatkozását örökíti meg a sportkártya.

A Budapest Card Show-n ráadásul ennek apropóján részt vett maga Baumgartner is, aki természetesen a rá várakozó rajongók sokaságának dedikálta a friss sportkártyákat. A 43 éves exversenyzővel pódiumbeszélgetés is zajlott, ennek részleteiről később külön cikkben számolunk be – addig is néhány fotó az eseményről:

baumgartner-2

baumgartner-5

baumgartner-3

baumgartner-1

baumgartner-6

baumgartner-7

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: