DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Podcast: Vendégek a versenyhétvégék szívéből

Egy F1-es mérnök és egy F2-es sportfelügyelő, azaz Jánvári Zsolt és Móni István voltak a Formula Podcast 100. adásának vendégei – a műsort ráadásul története során először videós formában is láthatod.

A tűz közeléből hívtunk két szívünknek nagyon kedves vendéget a Formula Podcast 100. adására: az F2-ben és az F3-ban szolgálatot teljesítő Móni Istvánt, valamint a Williams istálló rendszertechnikusát, Jánvári Zsoltot – akinek még az adás felvétele közben is SMS-eket írogatott George Russell versenyautója. A két magasan jegyzett szakemberrel az idei szezonról, a rájuk váró kihívásokról, tapasztalataikról és jelenlegi munkájukról beszélgettünk: Zsolttal szóba került többek között a Williams új tulajdonosi köre és a csapat jövő évi várakozásai, István pedig segített kicsit jobban megérteni, miért van ennyi „pályaelhagyási ügy” az idei évben.

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E32_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: