DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
F1

Próbáld ki magad INGYEN a Hungaroringen!

Ha nincs még programod jövő keddre (október 25), akkor ajánlunk egyet, ha pedig van, akkor mondd le gyorsan! Ritkán adódik ilyen lehetőség: saját autóddal száguldhatsz a Hungaroringen!

A Forma-1 Club különleges programot hirdet október 25-én keddre: nem csupán arra adódik lehetőséged, hogy saját autóddal ingyen kipróbálhasd magad a Hungaroring aszfaltcsíkján, hanem egyúttal a megfelelő oktatásról is gondoskodnak a szervezők.

A Forma-1 Club nyílt napján a részvétel tehát ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött, mely ide kattintva végezhető el – összesen 200 fő tud regisztrálni, minden tagsági kártyához egy regisztráció igényelhető, melynek további feltétele a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése. A klubtagság már nem igényelhető, tehát az ajánlat azokra vonatkozik, akik idén a Forma-1 Club tagjai voltak. A regisztráció határideje október 23. vasárnap 18 óra.

swiftkupa



A reggel 9 órától délután 13:15-ig tartó esemény programja:

1. Egy kis szabályismeret

A sportszakma jeles képviselői vezetéstechnikai és vezetésbiztonsági szempontból készítik fel a résztvevőket a rájuk váró programra. Az alapvetően fontos szabályok, előírások megismerése segít a pályán való helyes viselkedés elsajátításában, a versenyirányításban tett látogatás során pedig a résztvevők bepillanthatnak a Forma–1 kulisszái mögé.

2. Élményvezetés saját autóval

A célegyenes végén a féktáv, a Mansell-kanyar vagy éppen a sikán egyaránt tartogat kihívásokat. A nyílt nap résztvevői mindezt a saját bőrükön tapasztalhatják meg – tizenöt perces „futamok” során, 8 turnusban, turnusonként 25 autóval.

3. Hungaroring pályalátogatás

Amit eddig nem tudtál a Hungaroringről – idegenvezetéssel felfedezheted a pálya „titkait”, amelyeket nézőként, a versenyhétvégék során biztosan nem láthatsz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: