DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
F1

Szavazz az új Pirelli-keverék színéről!

Te is szavazhatsz arról, hogy milyen színű legyen a Pirelli jövőre debütáló új gumikeveréke – a gyártó Twitteren intézett felhívást a rajongók felé, és folyamatosan várják a véleményeket.

A Pirelli jövőre vezeti be az ötödik, száraz pályára alkalmas gumikeveréket, az ultralágy abroncsot, amelynek színéről még dönteniük kell. Ebben kéri a szurkolók segítségét a vállalat, szerintük ugyanis fontos, hogy a rajongók részt vegyenek a szabályok, a változások alakulásában. A gyártó Twitteren arra kérte a szurkolókat, hogy fejtsék ki véleményüket az általuk javasolt színről. 

 Pirelli



Jelenleg a narancs, a fehér, a citromsárga, a piros, a zöld, valamint a kék jelölések foglaltak a többi keverék számára, így ezektől eltérő és megkülönböztethető színt kell választani az ultralágy gumiknak. A Twitteren egy megosztással járulhatsz hozzá ahhoz, hogy melyik szín legyen a végleges választás, de Instagramon és Facebookon is lehet voksolni.

Paul Hembery, a cég motorsport-igazgatója úgy nyilatkozott, a szavazást nem azért indították el, mert ők nem tudnának dönteni a színről, hanem mert véleménye szerint a rajongókkal történő kommunikáció elengedhetetlen: „Az interaktivitás mindig fontos volt számunkra. Mindenki visszajelzését várjuk” – mondta. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: