DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 29. hétfő
F1

Schumacherék értékes vagyontárgyakat adtak el

Michael Schumacher felesége, Corinna túladott a család 25 millió fontos magánrepülőgépén, valamint a norvégiai nyaralóján, hozzátéve, "ezeket úgysem fogják már használni".

Régóta kaptunk már egzakt információkat a hétszeres F1-es világbajnok állapotáról, de felesége, Corinna nemrég két komoly családi vagyontárgyon is túladott, ami azt jelzi, hogy nagyon messze a teljes felépülés, a negatívabbak pedig úgy is vélhetik, hogy Michael soha nem fog normális életet élni.



Corinna Schumacher eladta a 25 millió font értékű privát repülőgépet, valamint azt a bizonyos norvégiai üdülőházat, ahová a volt F1-es pilóta minden télen visszajárt családjával, kipihenni a szezon fáradalmait. Mindezt azért, mert úgy vélte, többet nem fognak repülni vele, és soha többet nem vakációzhatnak majd az északi országban – legalábbis a német Bunte magazintól származó információk szerint.

Mindezek mellett Corinna azon is gondolkozik, hogy azon a bizonyos meribeli üdülőn is túlad, ahol Schumacher majdnem végzetes síbalesetet szenvedett 2013 decemberében. Az újság szerint Corinnának egyszerű feleségből családfővé kellett válnia, hiszen mindent családdal kapcsolatos ügyet ő intéz. A lap hozzátette, hogy Rolf, Michael édesapja is a közelbe költözött párjával, hogy minél több időt tölthessen továbbra is mozdulatlan fia mellett.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: