DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
F1

Ecclestone: Ki az online sajtót a paddockból!

Az F1 mindenható ura, Bernie Ecclestone újabb támadást intéz az internetes média ellen: egy interjúban elmondta, hogy meg akarja nehezíteni az online sajtó akkreditációját.

Miután a múlt héten emlékezetes módon „hülyeségnek” bélyegezte a Facebookot, a Twittert és egyáltalán a közösségi médiát, Bernie Ecclestone lépéseket készül tenni az online média ellen. A Formula-1 elsőszámú vezetője Christian Syltnek fejtette ki, hogy meg akarja nehezíteni az internetes újságok akkreditációját:

sylt

Sokat emlegetjük, sosem látjuk - Ő Christian Sylt


„Kiválasztasz egy versenyt, ingyen bemész a paddockba, találkozol a versenyzőkkel... Hogy csinálod? Indítasz egy honlapot. Alaposan ránézek az akkreditációkra, mert ez így egy vicc” – mondta a 84 éves milliárdos Syltnek, akinek mostanában a legszívesebben nyilatkozik.

Egy másik fórumon Ecclestone a harmadik autó kérdéséről is megszólalt: „Különböző megoldásokról beszélünk, mivel a szerződések csak annyit mondanak, hogy harmadik autót kell indítaniuk, ha a létszám a limit alá csökken. Most egyeztetünk arról, hogy lenne ez a leghelyesebb.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: