DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 6. hétfő
F1

Száguldás és cirkusz: Rövidesen itt a szezonösszefoglaló és évbeharangozó

Február közepén rendhagyó F1-es kötet kerül a könyvesboltok polcaira: a Száguldás és cirkusz 2013-2014 című kiadvány egyszerre tekinti át az előző szezon versenyeit és ad betekintést az idei év csapatösszeállításaiba, aktualitásaiba. A kötet kiadónknál most nagy kedvezménnyel előrendelhető.

Sokan kerestek az esztendő végén egy színes szezonösszefoglaló albumot a Forma-1 legutóbbi évadjáról, ám 2013-ban nem találhattak ilyen kiadvány a piacon. Az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu szerkesztősége ezért elhatározta, hogy pótolja a hiányt és megjelentet egy könyvet, amely részletesen bemutatja, kikkel és pontosan mi is történt tavaly az autósportok királykategóriájában. A kötet ismerteti a csapatokat és versenyzőket, valamint futamról-futamra felidézi a Red Bull és Sebastian Vettel negyedik címének történetét. A szerzők persze nem feledkeznek meg Raikkönen és a Lotus meglepetéséről, a Ferrari győzelmeiről, a Mercedes feltámadásáról - és a McLaren mélyrepüléséről sem. A Száguldás és cirkusz 2013-2014 felvonultatja a legfontosabb statisztikákat és elárulja az energiaitalos alakulat talán legnagyobb titkát: mit tud Adrian Newey, amivel az istállója minden ellenfelénél jobban teljesít?



A könyv az előttünk álló év legfontosabb változásainak külön fejezetet szentel. Ebben bemutatkoznak a 65. szezon átalakult istállói, megismerhetjük az újoncokat. A kötet fotóin alaposan szemügyre vehetjük az új szabályok szerint épített "ormányos" autók fotóit, és kiderül az is, milyen változásokat hoz a turbómotorok bevezetése. A kiadvány a közelmúlt legnagyobb horderejű eseményéről sem feledkezik meg, összefoglalja Michael Schumacher síbalesetének részleteit, és megpróbál következtetni arra, mi történhet a jövőben a hétszeres világbajnokkal.

A Száguldás és cirkusz 2013-2014 176 oldalon, keménytáblás borítóval, 205 x 270 mm-es méretben, február közepén jelenik meg, és első körben kizárólag a kiadónál rendelhető meg. Ha ön is érdeklődik a kötet iránt, kérjük nevével, telefonszámával és címével együtt jelezze vásárlási szándékát a levelezes@formula.hu e-mail-címen.

A könyv ára előrendelés esetén 5990 Ft helyett csak 4990 Ft.

(Postaköltség: 1140 Ft) (Ingyenes átvételi lehetőség Budapesten és Miskolcon.)

Különleges kedvezményként az első száz megrendelőnk három havi, a második száz kéthavi, a harmadik száz egyhavi előfizetést kap ajándékba! A kiadónál március végéig vásárlók között kisorsolunk egy páros belépőt a 2014-es F1-es Magyar Nagydíjra, a Hungaroringre!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: