DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 22. hétfő

Egyéb hírek

Newey életveszélyben volt idei baleseténél

Már hosszú távolléte is jelezte, hogy egyáltalán nem volt olyan kicsi az a közlekedési baleset, amit Adrian Newey szenvedett el nyáron. Most kiderült, bizony életveszélyes sérülései voltak.

részletek

Sainzék a Belga Nagydíj alatt is sakkoztak

Sakk-őrület uralta a mezőny egy részét az idei szezon során. Különösen a Ferrari ifjú pilótáit szívta be a sport, de Mick Schumacher is sokat fejlődött egy év alatt. Elárulták, hogyan kezdődött…

részletek

87 évesen váltott elektromos autóra egy férfi

Pedro García egész életében benzinmotoros autókkal járt, de most úgy döntött, hogy villanyautóra vált, és ehhez a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach-E modellt választotta.

részletek

V8-as 2022-es Ferrari Fioranóban

Virtuálisan valaki már ki is vitte a ködös fioranói tesztpályára a Ferrari 2022-es versenygépét, ráadásul még kedvezett is a régi rajongóknak, hiszen V8-as motorhang társul a látványhoz.

részletek

Ezek Hamilton legkirívóbb öltözékei idén

Lewis Hamilton - ahogyan azt már megszokhattuk - idén sem csak a pályán villogott, de szokatlan viseleteivel is felhívta magára a közvélemény figyelmét, akik szépen rá is haraptak a csalira.

részletek

Így ünnepelték a karácsonyt az F1-esek

Olykor az F1-es pilóták is csak egyszerű emberek. Nincs ez másképp például karácsonykor sem, hiszen a versenyzők családjuk és barátaik társaságában ünnepeltek, akárcsak mi magunk.

részletek

Gasly Ugandába ment szponzorpénzért

Pierre Gasly egészen Ugandáig repült az édesanyjával még pár évvel ezelőtt, hogy pénzt szerezzen a GP2-es szezonjára - a szponzor viszont meg sem jelent a találkozón.

részletek

Egy új, páratlan Maserati prototípus

Kigurult az új Maserati MC20 kabrió egy korai prototípusa a nagymúltú modenai gyárból. A Maserati ezúttal egy vadiúj, különleges mintát választott a modell álcázásához.

részletek

Dinamittal robbantotta fel Tesláját

A finn Model S-tulajdonost annyira feldühítette, hogy az autót csillagászati áron javították volna meg, hogy dühében inkább 30 kiló dinamittal felrobbantotta járművet.

részletek

A játékban alkották újra a szezonzárót

Az F1 2021-ben alkották újra a feledhetetlen 2021-es szezonzárót, amelyet Max Verstappen nyert meg, ezáltal pedig őt koronázták a száguldó cirkusz idei világbajnokává.

részletek

Latifi halálos fenyegetéseket kapott

A Williams kanadai F1-es pilótája olyan gyűlöletáradattal szembesült, ami még őt is meglepte, pedig számított rá - őt és hozzátartozóit is megfenyegették, méghozzá nem is kevesen.

részletek

Raikkönen: Most a családom az első

A frissen visszavonult Kimi Raikkönen nem tart attól, hogy unalomba fullad majd az élete, így nem is érti azokat, akik ezt mondják neki. A családjánál ma már semmi sem fontosabb számára.

részletek