DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 22. péntek

Egyéb hírek

Ezek Hamilton legkirívóbb öltözékei idén

Lewis Hamilton - ahogyan azt már megszokhattuk - idén sem csak a pályán villogott, de szokatlan viseleteivel is felhívta magára a közvélemény figyelmét, akik szépen rá is haraptak a csalira.

részletek

Így ünnepelték a karácsonyt az F1-esek

Olykor az F1-es pilóták is csak egyszerű emberek. Nincs ez másképp például karácsonykor sem, hiszen a versenyzők családjuk és barátaik társaságában ünnepeltek, akárcsak mi magunk.

részletek

Gasly Ugandába ment szponzorpénzért

Pierre Gasly egészen Ugandáig repült az édesanyjával még pár évvel ezelőtt, hogy pénzt szerezzen a GP2-es szezonjára - a szponzor viszont meg sem jelent a találkozón.

részletek

Egy új, páratlan Maserati prototípus

Kigurult az új Maserati MC20 kabrió egy korai prototípusa a nagymúltú modenai gyárból. A Maserati ezúttal egy vadiúj, különleges mintát választott a modell álcázásához.

részletek

Dinamittal robbantotta fel Tesláját

A finn Model S-tulajdonost annyira feldühítette, hogy az autót csillagászati áron javították volna meg, hogy dühében inkább 30 kiló dinamittal felrobbantotta járművet.

részletek

A játékban alkották újra a szezonzárót

Az F1 2021-ben alkották újra a feledhetetlen 2021-es szezonzárót, amelyet Max Verstappen nyert meg, ezáltal pedig őt koronázták a száguldó cirkusz idei világbajnokává.

részletek

Latifi halálos fenyegetéseket kapott

A Williams kanadai F1-es pilótája olyan gyűlöletáradattal szembesült, ami még őt is meglepte, pedig számított rá - őt és hozzátartozóit is megfenyegették, méghozzá nem is kevesen.

részletek

Raikkönen: Most a családom az első

A frissen visszavonult Kimi Raikkönen nem tart attól, hogy unalomba fullad majd az élete, így nem is érti azokat, akik ezt mondják neki. A családjánál ma már semmi sem fontosabb számára.

részletek

Felesége nyilatkozott Zanardi állapotáról

A rajongók támogatását meghálálva Daniela Zanardi interjút adott a másfél éve súlyos balesetet szenvedett Alex Zanardi állapotáról. Az egykori versenyzőt kiengedték a kórházból, otthon folytatja a rehabilitációt.

részletek

Izgalmas kűr a II. FES Liga zárófutamán

A két bajnokesélyes, Bereznay Dani és Szelle Kristóf egy látványos kűrt mutatott be Interlagosban, miután a futam végére az eső megkeverte a lapokat.

részletek

Címvédés az F1 Esports szezonzáróján

Jarno Opmeer tavaly az Alfa Romeóval, idén a Mercedes színeiben lett a virtuális széria bajnoka. Sipos Patrik végül nyolc pontjával 19. helyen zárta a szezont.

részletek

Masinak akartak beszólni, Masininek írtak

Lewis Hamilton rajongói és azok, akik szerint nem fair módon dőlt el a világbajnoki cím az Abu Dhabi Nagydíjon, sértő és utálkozó üzeneteket küldtek Michael Masinak. Legalábbis neki szerettek volna…

részletek